• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Mai , 2014

Piaţa globală a cărnii şi laptelui, detaliată la Meat & Milk 2014

O afacere de succes în domeniul cărnii sau laptelui nu poate fi gândită fără a te pune în interdependenţă cu piaţa globală. Începând de la achiziţionarea de soluţii pentru nutriţie, de carne sau lapte, materie primă, şi terminând cu evoluţia internaţională a vânzărilor de produse din carne şi lactate de pe piaţa internă, fiecare element este analizat de fermierii şi procesatorii români, inclusiv în raport cu situaţiile economice şi tehnologice de pe pieţele externe.

 
 

Justificându-şi titlul, „Finanţare, Oprimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piaţă globalizată”, Expo-Conferinţa Internaţională Meat & Milk 2014, care se va desfăşura în zilele de 11 şi 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu, va aduce în faţa participanţilor numeroşi speakeri din străinătate care vor detalia evoluţiile pieţelor globale, precum şi ultimele noutăţi tehnologice.

 

În acest sens, în şedinţa generală din dimineaţa zilei de 11 iunie, domnul Jean-Luc Meriaux- Secretar General al UECVB, va detalia datele referitoare la piaţa europeană a cărnii dar, în special, se va referi şi la oportunităţile pe care fermierii şi procesatorii români le au în peisajul economic comunitar.

 

La rândul său, domnul Wim Zaalmink-Manager Cercetare, Departamentul de Inovaţie al Universităţii Wageningen-Olanda, va prezenta un program realizat special pentru piaţa românească a laptelui, mai precis, Dezvoltarea lanţului economic după modelul Centrelor de dezvoltare pentru lactate şi a fermelor pilot. Domnul Zaalmink îşi va susţine comunicarea în şedinţa generală din dimineaţa de 12 iunie.

 

Nu mai puţin importanţi vor fi speakerii care vor susţine comunicări tehnice. Astfel, în workshopul „Carne” din ziua de 11 iunie, domnul Sebastien Lopez-Market Development Manager, Qiagen-Franţa, sub titlul Tehnici de biologie moleculară în igiena alimentelor. Prezentare QiaSymphony RGQ”, va detalia cele mai noi soluţii de tehnologie de laborator propuse procesatorilor de carne, pentru o mai exactă şi rapidă stabilire a rezultatelor privind siguranţa alimentară a produselor.

În workshopul „Lapte” din ziua de 11 iunie, domnul - Şef al Departamentului Cercetare şi Dezvoltare TEWES- BIS-Polonia, sub titlul „Legra Impex şi Tewes-Bis: Soluţii Tehnice şi Tehnologice inovatoare aplicabile în Procesarea Laptelui”, va prezenta ultima ofertă aflată în portofoliul celor două companii.

 

În acelaşi workshop, domnul Dr. Alfred Schuelein - Technical Support Animal Nutrition Europe, BTC Europe GmbH-Germania se va adresa fermierilor prezentându-le cele mai eficiente soluţii de nutriţie cu impact asupra costurilor şi, mai ales, asupra calităţii laptelui. Comunicarea domnului Schuelein va purta titlul „Good for cow, good for business! Lutrell (CLA) an innovative solution”.

 

În seria participării internaţionale o putem aminti şi pe doamna Desislava Parusheva-Office Manager al companiei Biotrend Plus, aceea care, la standul pe care compania sa îl va avea amenajat în secţiunea Business to Business-B2B, va prezenta ultimele tehnologii şi soluţii de laborator destinate sectoarelor de carne şi lapte, inclusiv fermierilor.

 

Toţi cei anunţaţi de organizatorii evenimentului, Agenţia infoALIMENT şi revistele Fabrica de Carne şi Fabrica de Lpate, vor crea, prin comunicările lor, o imagine cât mai completă a pieţei globale, participanţii la Meat & Milk 2014 având astfel ocazia de a se raporta la realităţile internaţionale şi de a fructifica oportunităţile identificate cu ajutorul invitaţilor din străinătate.

 
 

Înscriere şi relaţii suplimentare la tel:+4021 223 25 21, sau e-mail: office@infogroup.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.