• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Octombrie , 2016

Peste 300 de persoane au participat la Balul Vârstei a III-a, la Seini

Primarul oraşului Seini, Gabriela Tulbure, preşedinte al Organizaţiei PSD din localitate, alături de viceprimarul Octavian Bodea şi cei 10 consilieri locali social-democraţi, respectiv Mihai Pop, Marius Baltoş, Florin Cotuna, Francisc Debrezeni, Ovidiu Micle, Vasile Bud, Ovidiu Sasca, Iosif Ştauder şi Mureşan Nicolae au organizat duminică, 2 octombrie 2016, de la ora 16.00, „Balul Vârstei a III-a”.

 

Efortul financiar al petrecerii care s-a desfăşurat la restaurant Stil şi la care au participat peste 300 de persoane a fost suportat de organizaţia PSD Seini, preşedinte Gabriela Tulbure, în organizare fiind implicată şi Organizaţia de Pensionari ai oraşului Seini, reprezentată prin preşedintele Dinu Filip, precum şi Organizaţiile de Femei şi de Tineret ale PSD.

„Au fost alături de noi la acest frumos eveniment al veşnicei frumuseţi, care cu înaintarea în vârstă se mută încet în inimă, şi deputatul Florin Tătaru, Cosmin Butuza, preşedintele TSD Maramureş, Crina Chilat, reprezentanta Organizaţiei de Femei a PSD Maramureş, pensionarii de frunte ai localităţii şi din judeţ, dar şi foarte mulţi sărbătoriţi”, a declarat primarul oraşului Seini, Gabriela Tulbure.

 

Vasile Pop, preşedintele Organizaţiei de Pensionari a PSD Maramureş: Balul din Seini a celebrat Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

 

Prezent la acest bal din calitatea de preşedinte al Organizaţiei de Pensionari Maramureş, Vasile Pop a arătat că evenimentul a reprezentat o premieră pentru oraşul Seini, fiind foarte bine primit de persoanele de vârsta a III-a, dat fiind faptul că au fost invitaţi şi mulţi pensionari fără apartenenţă politică. „Atmosfera balului a fost cu adevărat deosebită. Pensionarii s-au declarat extrem de încântaţi de cântecele tinereţii, interpretate de cunoscutul artist de muzică populară, om al locului, Nicolae Sabău”, a declarat preşedintele Organizaţiei de Pensionari a PSD Maramureş, Vasile Pop.

 

Primarul oraşului Seini, Gabriela Tulbure, preşedinte al PSD Seini, a arătat că un aport deosebit în organizarea evenimentului a avut şi Adrei Stroe, care s-a ocupat de partea de muzică şi fotografii. „Oamenii de vârsta a III-a trebuie respectaţi pentru experienţa şi înţelepciunea dobândite de cei mai mulţi dintre ei, pentru blândeţea cu care ştiu să deschidă poarta sufletului lor şi bucuria nemărginită faţă de nepoţi. Fac parte din comunitatea noastră şi au parte de respect, atenţie şi sprijin. De ziua lor, Organizaţia PSD Seini a organizat un bal, o întâlnire plină de emoţie, de depănare a amintirilor şi de bună dispoziţie.

Au susţinut recitaluri şi un program muzical dedicat, Nicolae Sabău, Gina Sabo, DJ Ansary, binecuvântarea fiind dată de pr. Poet Gheorghe Pop. Gândurile noastre frumoase, cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor Vârstnice, se îndreaptă cu mare drag spre toţi cei sărbătoriţi, alături de urările de sănătate, bucurii şi o viaţă de pensionar cât mai activă”, a declarat Gabriela Tulbure. Pensionarii au avut parte şi de un tort festiv, pe care a fost scris: „Oamenilor frumoşi, tinereţea şi frumuseţea de pe chip se duc în suflet”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.