• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Noiembrie , 2023

Patrioți pentru Europa, Caravana AUR a ajuns în Baia Mare

La mijlocul săptămânii trecute, în Baia Mare a ajuns Caravana AUR, Caravana pentru alegerile europarlamentare. Președintele filialei maramureșene, deputatul Darius Pop, a organizat conferința de presă săptămânală în Centrul Nou al municipiului, pe Platou. Alături de liderul AUR maramureșean, au fost patru dintre cei 44 de candidați la europarlamentare.

 

Vremea frumoasă, dar cam friguroasă, nu i-au oprit pe membrii filiale să vină în număr destul de mare pentru a-i saluta pe oaspeți. Printre candidați a fost Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al partidului AUR,
senator. Candidații au fost întâmpinați cu pâine și sare și horincă de Maramureș.

Darius Pop a salutat prezența membrilor filialei.

 

„Le urăm bun venit candidaților noștri. Acest proiect: Caravana pentru Europa este un proiect atipic pentru politica românească. Partidul AUR, un partid nou, va revoluționa politica românească. Le urez bun venit colegilor mei și membrilor filialei care sunt aici”, a spus Darius  Pop.

 

La microfon a urmat Claudiu Târziu. „Mă bucur că sunt în Maramureș. Am anunțat de aseară că am ajuns aici și am primit multe mesaje de salut și de apreciere pentru patrioții de aici. Peste tot pe unde mergem oamenii ne salută pe noi, patrioții de la AUR. Este un semn bun și, înainte de toate, un semn de sănătate al națiunii. Românii au un simț extraordinar atunci când este vorba de țară. Ei doresc să scape de toți acești hoți și escroci care vor să jefuiască tot în țara asta, să ne lase la sapă de lemn. În astfel de momente, românii găsesc puterea de a identifica pe acei oameni politici care sunt salvatori pentru popor. De aceea, avem mari speranțe că această campanie le va aduce la cunoștință candidaturile noastre în județ, le va trezi conștiința. Nu se poate să răbdăm în continuare tot ce se întâmplă de 30 de ani. Nu se poate ca  această țară să fie văduvită de bogățiile ei, ca industriile noastre să fie puse pe butuci, ca agricultura să fie boicotată la cel mai înalt nivel al statului. Și noi toți să fim doborâți de biruri și de reguli care ne sunt străine. De ce este importantă participarea noastră masivă la vot în 9 iunie 2024, când vor fi alegerile pentru Parlamentul European?

 

Și de ce este extraordinar de important să trimitem cât mai mulți patrioți la Bruxelles, iar singurii patrioți care candidează sunt cei din AUR? Pentru că în 2025 și în tot ciclul electoral care va urma în Parlamentul European se vor da ultimele bătălii pentru libertatea noastră.

 

Deja ați văzut, există portofelul digital, identitatea digitală și dictatul ideologic asupra educației copiilor noștri. Aceste lucruri au fost trimise spre consultare Parlamentelor naționale, au trecut foarte ușor și prin Parlamentul de la București. Nu se opune nimeni în Parlamentul de la Bruxelles, sau aproape nimeni, doar o mână de conservatori. Dar sunt prea puțini. În 2024, avem șansa de a schimba proporția între conservatori și globaliști, între cei care vor normalitatea și cei care vor  să instituie o nouă normalitate, cu ghilimele de rigoare.

Vă așteptăm la vot să fiți alături de noi”, a spus Claudiu Târziu.

 

A urmat la microfon Monica Iagăr, cunoscuta sportivă din Maramureș. Și ea a vorbit despre necesitatea de a veni în număr cât mai mare la vot și de a pune ștampila pe candidații AUR, cei care vor aduce normalitatea și mai binele pentru români.

Au vorbit și ceilalți candidați despre importanța votului la Europarlamentare. S-a  vorbit despre familia tradițională, despre jafurile din economia românească și despre necesitatea de a reveni la valorile creștine și la valorile morale.

„Vrem să ne luăm România înapoi! Ajutați-ne să ne luăm România înapoi!”, au spus  vorbitorii, candidați la alegerile Europarlamentare de anul viitor.

Manifestarea s-a încheiat pe acordurile muzicii românești, pe salutări și îmbrățișări între cei prezenți. Soarele strălucea pe cer, iar norii nărăvași s-au împrăștiat în cele  patru zări.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.