• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Decembrie , 2023

Partidul Republican se dezvoltă cu profesioniști

Zilele trecute, a avut loc ședința Biroului Politic Național al Partidului Republican  pentru pregătirea anului electoral 2024. Întâlnirea a avut loc la Deva. Au fost prezenți liderii partidului și lideri ai filialelor din țară. La această întâlnire a fost prezentată oficial filiala Partidului Republican din Deva, capitala Hunedoarei.

 

Mesajul întâlnirii definește activitatea republicanilor din România:

„Luptăm cu curaj și determinare pentru a face România puternică, demnă și măreață! Alături de colegii din Alianța AUR, vom reda România românilor!”- au spus vorbitorii de la microfonul întâlnirii. În principal, au fost discutate măsurile prin care republicanii vor reuși să comunice cu cetățenii din județele României pentru a le explica, simplu, direct, corect ce se întâmplă în țară, care sunt scopurile puterii și ce trebuie făcut pentru a îndepărta cangrena de la conducere.

„Guvernarea Ciolacu a îngenuncheat România! Peste 90% dintre români sunt afectați de creșterea prețurilor, potrivit unui sondaj CURS. Anul trecut, același institut vorbea de 57%. Oare cele câteva procente dintre conaționalii care nu se declară afectați de aceste creșteri exagerate de prețuri sunt apropiații actualului premier Ciolacu, același care, acum o lună, ne explica ce coș bogat de cumpărături face el cu 100 de lei?! Realitatea economică a românilor este total diferită de realitatea economică a lui Marcel Ciolacu și a membrilor actualului Guvern. Nu trebuie să mai tolerăm această indiferență obraznică a guvernanților față de noi, românii! Noi i-am adus aici, noi putem să ne facem singuri dreptate în 2024, la vot!”, a transmis și Ionel Petre, secretarul general al Partidului Republican.

Tot recent, a avut loc semnarea protocolului de extindere a Alianței AUR, din care face parte și Partidul Republican, cu încă un partid suveranist, partidul BUN (Blocul Unității Naționale), semn că suveraniștii devin tot mai puternici.

Menționăm că în Alianța AUR a intrat și partidul Forța Identității Naționale (FIN) condus de Ilan Laufer, care a fuzionat prin absorbție cu APP-ul condus de Liviu Marian Pop.

După  aceste fuziuni și extinderi, republicanii și AUR au fost de 1 Decembrie la Alba Iulia, pentru Sărbătoarea Națională a României. De la republicani au fost delegații din toate județele unde sunt organizații republicane.

Delegația din Maramureș a fost condusă de Liviu Bechiș, președintele filialei republicane.

 

„Am fost la ședința Biroului Politic Național a partidului unde au fost discuții cu privire la pregătirea alegerilor din 2024. Am prezentat situația organizațiilor județene și ne-a înarmat cu putere pentru perioada care urmează.

În Baia Mare este circ după plecarea rușinoasă a fostului primar, iar cei de la putere vor un ciolan de ros. Noi nu ne băgăm în astfel de dispute pentru ciolane de ros, noi, republicanii, cei de la AUR, ne vedem de treabă și continuăm să le explicăm oamenilor de ce o duc greu și cine i-a furat și vrea să-i fure în continuare. Vom merge în toate localitățile pentru a vorbi cu omenii din Maramureș. Îi așteptăm să vină în organizațiile de seniori, de femei și de tineret ale filialei partidului Republican, din Maramureș”, a transmis Liviu Bechiș, președintele filialei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.