• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Decembrie , 2016

„Parlamentarii social-democraţi prezintă Programul de Guvernare al PSD, care va aduce mai mulţi maramureşeni în clasa de mijloc” - Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş

A trecut o nouă săptămână de campanie electorală, zile care i-au găsit pe reprezentanţii social-democraţilor în mijlocul maramureşenilor. S-a încheiat o săptămână în care candidaţii PSD pentru Parlamentul României la alegerile din 11 decembrie 2016 au fost în târguri, în pieţe, în fabrici şi în cartiere, pentru a se întâlni cu electoratul şi pentru a prezenta, de la om la om, programul de guvernare al PSD. Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş, a declarat că, odată reveniţi la guvernare, social-democraţii au un plan clar, bazat pe cifre şi date exacte, al cărui scop este de a aduce cât mai mulţi români, cât mai mulţi maramureşeni în clasa de mijloc.

 

„S-a încheiat o nouă săptămână de campanie electorală şi ne apropiem, cu paşi repezi, de momentul decisiv, ziua în care toţi maramureşenii sunt aşteptaţi la vot pentru a-şi alege reprezentaţii în Camera Deputaţilor şi Senat. Prin opţiunea pe care şi-o vor exprima în ziua votului, în 11 decembrie 2016, locuitorii Maramureşului vor stabili şi viitoarea guvernare la nivel naţional.

Îndrăznesc să cred în Maramureş şi îndrăznesc să cred în înţelepciunea maramureşenilor. Cred în candidaţii propuşi de PSD Maramureş pentru listele la Senatul României şi Camera Deputaţilor. Cred în fiecare candidat al PSD Maramureş, aşa cum ştiu că foarte mulţi maramureşeni cred că putem avea cu toţii o viaţă mai bună, o viaţă care să aducă cât mai mulţi români în clasa de mijloc. În săptămâna care tocmai s-a încheiat, atât Sorina Pintea, cât şi Liviu Marian Pop, Anton Rohian, Ioan Mătieş sau Liliana Moga, candidaţii PSD pentru Senatul României, cât şi Gheorghe Şimon, Sorin Bota, Călin Matei, Bogdan Tomoiagă, Ileana Pop, o parte dintre candidaţii noştri pentru Camera Deputaţilor au fost, zi de zi, în mijlocul maramureşenilor şi le-au prezentat programul de guvernare al PSD pe domenii de activitate: economie, sănătate, agricultură, sport, mediu de afaceri, învăţământ.

 

Candidaţii noştri nu au participat la lansări fastuoase, cum au făcut adversarii noştri politici, unde să impună membrilor şi simpatizanţilor de partid să fie prezenţi doar ca să îi aplaude. Reprezentanţii PSD Maramureş au putut fi văzuţi în târgurile din Ulmeni, Botiza, Târgu Lăpuş, Şomcuta Mare, Sighetu Marmaţiei, Ruscova, Moisei, Bicaz, Săcel, Ieud, la întâlniri de informare cu locuitorii din cartierele băimărene, din Borşa, din Sighet, din Vişeu de Sus, la discuţii în fabrici şi uzine. Candidaţii PSD Maramureş pentru Parlamentul României sunt şi vor fi în mijlocul maramureşenilor până în ultima zi a campaniei electorale, o campanie de la om la om, de la maramureşean la maramureşean. PSD Maramureş este partidul pe a cărui listă se regăsesc, exclusiv, doar locuitori ai judeţului, atât nume vechi, profesionişti cu experienţă, cât şi nume noi, femei şi tineri care au şansa de a promova legi la nivelul Parlamentului, legi care să aducă tuturor un plus de bunăstare. Cred în candidaţii propuşi în PSD şi îndrăznesc să cred în votul maramureşenilor la alegerile din 11 decembrie 2016”, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

 

 

„Îndrăznesc să cred în Maramureş şi îndrăznesc să cred în înţelepciunea maramureşenilor. Cred în candidaţii propuşi de PSD Maramureş pentru listele la Senatul României şi Camera Deputaţilor. Cred în fiecare candidat al PSD Maramureş, aşa cum ştiu că foarte mulţi maramureşeni cred că putem avea cu toţii o viaţă mai bună, o viaţă care să aducă cât mai mulţi români în clasa de mijloc.

Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş

 

 

Comandat de PSD Maramureş. Executat de New Media S.R.L. CUI MANDATAR FINANCIAR 11160007

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.