• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 28 Septembrie 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 5 Septembrie , 2022

Parlamentarii liberali maramureșeni, în topul funcțiilor din Parlament

Parlamentarii liberali maramu­reșeni au o activitate susținută în cadrul Camerelor din Parlament. Dincolo de agenda electorală și reprezentarea maramureșenilor, a problemelor de aici, parlamentarii trebuie să activeze în diferite structuri ale Parlamentului. La concu­rență cu alți parlamentari din partidele ce compun Parlamentul, mara­mureșenii au reușit să obțină funcții importante prin care pot aborda mai bine problematica par­la­mentară. Zilele trecute, grupurile parlamentare ale PNL au ales noii membri în funcțiile de conducere ale Parlamentului. Parlamentarii maramureșeni ai PNL sunt în poziții importante.

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a ținut să transmită un mesaj colegilor din Parlament.
„Întotdeauna mi-a plăcut să construiesc echipe și să lucrez în echipă. Iar când văd că ceea ce construim prinde contur, îmi creează o bucurie enormă.
Prin votul din această seară al grupurilor parlamentare ale PNL din Camera Deputaților și din Senat, s-a confirmat faptul că în PNL Maramureș construim cea mai puternică, competentă, tânără și eficientă echipă politică din județ. Acest lucru înseamnă o forță mai mare la nivel național, care se va vedea în proiecte duse la bun sfârșit pentru dezvoltarea Maramureșului.
În urma votului colegilor din Senat și Camera deputaților, parlamentarii PNL Maramureș au obținut următoarele poziții:
1. Florin Alexe - vicepreședinte al Camerei Deputaților;
2. Călin Bota - secretar al grupului parlamentar din Camera Depu­taților;
3. Cristian Niculescu Țâgârlaș - reconfirmat președinte al Comisiei juridice din Senat.
Felicitări, dragi colegi! De acum aveți mai multe responsabilități în Parlament și pentru Maramureș!”, a spus Ionel Bogdan.

La rândul său, deputatul Florin Alexe a transmis un mesaj despre echipa liberală din Parlament.

„În urma susținerii oferite de parlamentarii liberali, voi reprezenta Partidul Național Liberal în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.
Este o mare onoare pentru mine să ocup o funcție în Biroul permanent al Camerei Deputaților. Din această poziție, voi rămâne un susținător activ al proiectelor necesare pentru obținerea indepen­den­ței energetice a României, susținerea mediului antreprenorial și întărirea relației dintre stat și românii de pretutindeni.
Sunt încântat că parlamentarii libe­rali din Maramureș vor ocupa funcții importante. În continuare, Călin Bota o să fie secretar al grupului PNL din Camera De­pu­taților, iar Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost reconfirmat în funcția de președinte al Comisiei juridice din Senat. Împreună, vom face toate demersurile necesare pentru a pune interesele mara­mu­re­șenilor în prim-plan.
Echipa liberală rămâne loială ce­tă­țenilor. Rămânem pe calea euro­pea­nă! Rămânem pe calea dez­voltării!”, a spus deputatul Alexe.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.