• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Septembrie , 2014

Papillon Catering. Răsfăţ şi sănătate

La mijlocul săptămânii trecute a avut loc un triplu eveniment în Baia Mare: inaugurarea oficială a restaurantului Papillon Catering (str. Transilvaniei nr. 8), lansarea site-ului eucemănânc.ro şi începutul unei colaborări între Papillon Catering şi celebrul nutriţionist Lena Coteţ.

 
 

Un eveniment cu mult bun gust, atât la propriu, cât şi la figurat. Aşa poate fi descrisă inaugurarea oficială a restaurantului Papillon Catering (str. Transilvaniei nr. 8) din Baia Mare, care a avut loc la mijlocul săptămânii trecute. Într-un cadru intim, dar festiv, cei circa 50 de invitaţi, printre care reprezentanţi ai instituţiilor publice, mass-media, mediu de afaceri, bănci au putut savura bucate alese şi primi informaţii interesante şi importante despre sănătate şi nutriţie.

Inaugurarea oficială coincide cu începutul unei colaborări între nutriţionistul Lena Coteţ şi restaurant. Astfel că, Papillon Catering va găti, pe lângă meniuri tradiţionale şi reţete „raw vegane” cunoscute pentru rezultatele miraculoase obţinute în tratarea unor afecţiuni şi menţinerea şi îmbunătăţirea stării de sănătate.

 

Nutriţionistul Zamfira Crişan a explicat pe larg care sunt beneficiile acestor produse: „Foarte multă lume adoptă acest concept, oamenii mănâncă produse netrecute prin foc, iar zona asta n-ar trebui să sperie pe nimeni. În zona asta se pot găti cu mare succes supele, ciorbele, desertul, prăjiturile. Se va prepara aici o gamă largă de preparate crude, pentru că în acest fel noi preluăm enzimele din alimente. Gustul mâncării crude este adus în zona tradiţionalului. Beneficiile produselor şi a alimentelor crude sunt extraordinare, pentru ca se înlocuieşte grăsimea animală cu cea vegetală, aşa că nici dezechilibrele nu vor veni în corpul nostru”.

 

Apoi a luat cuvântul prefectul Anton Rohian, care i-a felicitat pe investitori, şi Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, care a spus că s-a convins de rezultatele benefice ale unei alimentaţii sănătoase, vegetariene. Odată cu inaugurarea restaurantului a avut loc lansarea în Baia Mare a site-ului eucemănânc.ro, aplicaţie care funcţionează deja în municipii precum Arad şi Timişoara. Mircea Onţiu, managerul One IT a explicat că aplicaţia este extrem de uşor de folosit, de pe laptop sau telefon şi permite alegerea meniului dorit, într-un timp scurt, eliminând orice fel de posibile erori de comandă sau livrare, fără niciun comision în plus. Aplicaţia nu va cuprinde doar meniurile Papillon Catering, ci, toate restaurantele care doresc, se pot înscrie în acest site.

 

Cea mai nouă firmă de catering din Baia Mare vă oferă un prânz gustos, diversificat, preparat din ingrediente sănătoase şi naturale, pe care îl puteţi servi la birou, acasă sau la locaţia cochetă de pe strada Str. Transilvaniei, nr.8 (în spatele cafenelei Rotonda), la un preţ accesibil pentru orice buzunar: 11 lei un meniu light şi 13 lei un meniu clasic. Mai mult, firma asigură servicii complete de catering pentru diverse evenimente, la aceeaşi calitate ireproşabilă şi la preţuri avantajoase. 

 
 

Detalii şi comenzi la: 0362.404.909, 0757.406.380

papilloncatering2014@gmail.com

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.