• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 August , 2019

Orașul Tăuții Măgherăuș „a cucerit” Polonia

Recent, o delegație din Tăuții Măgherăuș, în frunte cu primarul Anton Ardelean, a participat la întâlnirea orașelor înfrăţite din
Tuchow – Polonia, alături de reprezentanți din Ungaria, Slovacia, Cehia, Ucraina și Polonia. Din program nu a lipsit concertul Fanfarei Stibina, care a stârnit ropote de aplauze.

 

După ce, în luna iunie, re­pre­zentanții din Tuchow – Polonia au parti­cipat la Zilele orașului Tăuții Măgherăuș, alături de alte delegații străine, recent, a fost rândul auto­rităților tăuțene să le întoarcă vizita, cu prilejul întâlnirii orașelor înfră­țite. Din delegația orașului Tăuții Măgherăuș a făcut parte primarul Anton Ardelean, Fanfara Stibina și alți reprezentanți ai admi­nistrației locale. Programul vizitei a fost unul încărcat și a avut ca punct central ședința oficială cu primarii din țările participante: România, Ungaria, Slovacia, Cehia, Ucraina și Polonia. Temele de discuție au fost: accesa­rea fondurilor europene, colaborarea în domeniul administrativ, cultural, agricol, economic, religios și al edu­ca­ției. De asemenea, a avut loc o întâlnire cu oamenii de afaceri, cărora li s-au prezentat oportunitățile de in­vestiţii în orașele fiecăruia.
Primarul Anton Ardelean a spus: „Mul­țu­mesc doamnei primar Magda Marszałek, pentru invitația de a par­­ticipa împreună cu Fanfara Stibina, aceasta având două concerte de mare succes!”.
În concluzie, orașul Tăuții Măghe­răuș a fost din nou la înălțime!
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.