• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 05 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 30 Aprilie , 2019

„Olimpiada Fisculaşului”, ediția 2019

Joi, 18 aprilie, a avut loc o nouă ediţie a concursului interşcolar de cultură generală „Olimpiada Fisculaşului”, organizat de Şcoala profesională Dumbrăviţa, Liceul Tehnologic „Traian Vuia” Tăuții Măgherăuș, UAC Europe şi Asociaţia NEMUS.

 

La fel ca în ultimii trei ani, Liceul Tehnologic „Traian Vuia” din Tăuții Măgherăuș a participat la concursul interșcolar „Olimpiada Fisculașului”, organizat la Școala Dumbrăvița, joi, 18 aprilie. Elevii din cele două localități, Dumbrăvița și Tăuții Măgherăuș și-au testat cunoștințele de limba română, matematică, ştiinţe şi limba engleză, iar la final, pe baza punctajului, a fost stabilit clasamentul pentru fiecare categorie. Marele premiu a fost, ca în fiecare an, o tabletă, oferită de UAC Europe şi Asociaţia NEMUS. Toţi elevii şi profesorii au fost recompensaţi cu diplome de participare.
De asemenea, directorul Şcolii Dum­brăviţa, Tomşa Magdalena,
le-a mulţumit participanţilor, sponsorilor, şi a arătat că ediţia din acest an a concursului interşcolar a fost una de succes.
De asemenea, Magdalena Tomșa a transmis mesajul lui Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer UAC Europe, care nu a putut fi prezent la eveniment, dar care sprijină cele două comunități cu tot ceea ce poate, material și moral. A luat cuvântul și primarul comunei Dumbrăvița, Felician Ciceu, care i-a felicitat pe toți participanții, elevi și cadre didactice, și a mulțumit UACE pentru tot sprijinul.
Loredana Ofrim, directorul Liceului Tehnologic „Traian Vuia”, i-a feli­citat de asemenea pe elevi și a mulțumim gazdelor și UAC Europe.

 

CLASAMENT OLIMPIADA FISCULAȘULUI 2019

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.