• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Decembrie , 2015

O seară specială: Sighetul intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un spectacol inedit şi cu multe surprize, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari

Cu un spectacol inedit şi surprize pentru cei mici. Aşa va intra municipiul Sighetu Marmaţiei în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Seara de 5 decembrie se anunţă a fi una de neuitat, care să-i surprindă nu doar pe copii, ci şi pe adulţi. Municipalitatea a avut grijă ca toţi sighetenii să simtă spiritul Crăciunului încă de la debutul lunii decembrie.

 

 

Moş Crăciun nu va întârzia să apară nici în acest an în centrul municipiului. În seara de 5 decembrie, ca în fiecare an, acesta îşi va face apariţia cu trenuleţul său pe scuarul de lângă Parcul Central. Se va aprinde iluminatul ornamental, iar pe scenă vor urca artişti cunoscuţi care vor întreţine atmosfera de sărbătoare. Municipalitatea a făcut eforturi pentru ca în acest an pe scena din Sighetu Marmaţiei să urce nume cunoscute, în aşa fel încât seara de 5 decembrie să fie una de neuitat pentru toţi sighetenii, de toate vârstele.

 

„Anul acesta am pregătit o surpriză mai mare sighetenilor. Pe 5 decembrie aşa i-am obişnuit pe copiii noştri ca Moşul să vină de câţiva ani în trenuleţ, aprindem iluminatul de sărbători odată cu sosirea acestuia. Anul acesta, Moşul îi aduce în Sighetu Marmaţiei, într-un concert, în aceeaşi seară, pe doi îndrăgiţi interpreţi ai momentului, What`s up şi Nicola, care va veni să ne cânte colinde”, a declarat primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş.

 

Pentru că mai sunt doar câteva zile până la acest eveniment, angajaţii Serviciului Public de Gospodărire Urbana au trecut la treabă şi se ocupă deja de decorul din centrul municipiului.

 

„Atmosfera sărbătorilor de iarnă începe să prindă contur în municipiul Sighetu Marmaţiei. Pregătirile pentru data de 5 decembrie au intrat în linie dreaptă, astfel că în aceste zile se instalează Casa lui Moş Crăciun, locul unde copiii vor veni şi vor spune o poezie pentru a primi în schimb daruri”.

 

Primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, a anunţat că Moşul va veni şi în acest an la cei peste 4.000 de preşcolari şi elevi ai claselor I-IV care învaţă în şcolile sighetene.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.