• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Decembrie , 2015

O expoziţie aparte - „Dăruire şi frenezie pentru copiii mileniului III”

Expoziţia „Dăruire şi frenezie pentru copiii mileniului III”, organizată de 5 ani la Grădiniţa cu program prelungit nr. 12 din Sighetu Marmaţiei, este deschisă începând de ieri publicului larg. Au expus şi în acest an cadre didactice de la numeroase unităţi de învăţământ din întreg Maramureşul Istoric.

 

Machete care ilustrează iarna sau materiale didactice inedite care au ca tematică toamna au fost expuse la ediţia din acest an a evenimentului. Deschiderea oficială a avut loc ieri, iar expoziţia va fi deschisă până vineri.

„Scopul acestei expoziţii este de promovare a Centrului de Documentare şi Informare din cadrul unităţii noastre de învăţământ, singurul la nivel de preşcolari existent în zona Maramureşului Istoric, dar şi a creativităţii educatoarelor, învăţătoarelor şi a cadrelor didactice în ceea ce înseamnă materialele didactice confecţionate de ele”, a arătat Mihaela Bodnar, organizatoarea  evenimentului.

 

Începând cu anul 2010, această expoziţie se desfăşoară sub forma unui proiect judeţean, în care sunt implicate cadre didactice din numeroase unităţi şcolare din Maramureş, din Sighetu Marmaţiei, Baia Mare, Sarasău, Vişeu de Sus sau Săpânţa.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.