• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Decembrie , 2015

O clădire din piaţa agroalimentară va fi reabilitată după ce au început să cadă bucăţi din acoperişul acesteia

O clădire din incinta pieţei agroalimentare din Sighet a intrat în atenţia administraţiei pieţei după ce bucăţi din acoperiş, dar şi porţiuni din burlanele acestuia au căzut în plină stradă. Oamenii care îşi desfăşoară activitatea în piaţă zi de zi sunt îngrijoraţi că trecătorii ar putea fi accidentaţi.

Un cetăţean care se ocupă de comerţ în zonă a povestit că s-a întâmplat să cadă porţiuni din ţigla de pe acoperişul clădirii, moment în care un bărbat trecea cu bicicleta pe alee. Din fericire nu s-a întâmplat nimic, dar oamenii sunt de părere că trebuie luate urgent măsuri şi că nu se ştie dacă acoperişul va rezista pe perioada iernii în cazul în care va ninge.

În clădirea respectivă funcţionează un bar. Dacă se va întâmpla ceva cu acoperişul clădirii, acesta nu îşi va mai putea desfăşura activitatea aici.

Serviciul Public de Gospodărire Urbana a precizat că această problemă a intrat deja în atenţia autorităţilor locale, iar în acest sens au fost înaintate demersuri. În prezent se lucrează la documentaţie şi în cel mai scurt timp va fi demarată reabilitarea clădirii.

Reparaţiile vor consta în reabilitarea acoperişului clădirii, dar şi în consolidarea acesteia, dat fiind faptul că este o clădire veche. În acest fel vor fi în siguranţă atât oamenii care circulă în zonă, cât şi cei care îşi desfăşoară activitatea în incinta imobilului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.