• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 15 Aprilie , 2016

Numeroşi sigheteni au fost somaţi din cauză că nu şi-au curăţat terenurile

Primăvara scoate la lumină nu doar frumuseţea naturii, ci şi dezastrul pe care unii cetăţeni certaţi cu simţul civic îl lasă în urma lor. Cei care au drept sarcină să se asigure că sighetenii respectă reglementările mărturisesc că au fost nevoiţi să someze numeroşi cetăţeni care nu şi-au salubrizat terenurile situate în apropierea râurilor din municipiu sau care nici în ziua de astăzi nu au încheiat un contract de salubrizare.

 

Controalele au fost făcute pe întreg municipiul, cu precădere în cartierele situate în vecinătatea râurilor, acolo unde, an de an, la începutul primăverii, există astfel de situaţii. Oamenii legii au găsit aici mormane de deşeuri aruncate în râu sau pe malul acestuia, fapt pentru care nu au ezitat să-i someze pe deţinătorii terenurilor respective, urmând ca la cea de-a doua abatere să aplice amenzile corespunzătoare.

 

„Pe unele străzi de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei am început să lăsăm somaţii pentru acele persoane care nu au un contract valabil cu operatorul de salubrizare, mă refer aici strict la persoane fizice, persoane care nu înţeleg că trebuie să aibă un contract de salubrizare, asta deoarece ne confruntăm de foarte multe ori cu situaţii în care acele deşeuri apar pe marginea râurilor şi în alte zone necontrolate din municipiu. Din această cauză am făcut câteva controale pe râurile Iza şi Ronişoara, unde am găsit adevărate depozite de deşeuri”, a declarat şeful Poliţiei Ecologice Sighet, Ovidiu Şuştic.

 

Acesta a mai informat cetăţenii că au obligaţia de a-şi salubriza terenurile din vecinătatea râurilor, în caz contrar fiind pasibili de amenzi usturătoare. Acţiunile sunt desfăşurate de către Poliţia Ecologică în parteneriat cu Poliţia Locală a municipiului şi vor continua şi în următoarea perioadă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.