• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 19 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 5 Decembrie , 2022

Noul magazin Altex, deschis publicului băimărean din 1 decembrie

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, deschide un nou magazin în Baia Mare, situat în incinta centrului comercial Shopping Park, care se alătură celorlalte două, Altex Value Center și Media Galaxy Vivo. Noul magazin, aflat pe bulevardul Unirii, nr. 21A, are o suprafață comercială de 1.500 metri pătrați și un stoc de peste 35.000 de produse.


În 1 Decembrie, în parcarea magazinului, a avut loc un spectacol cu Ansamblul „Tra­diții Maramureșene” și „Barbarossa Samba Group”. La  des­chi­dere au participat vicepre­ședintele Consiliului Județean, Radu Trufan, șefi de instituții din Baia Mare, oameni de afaceri. Din partea Altex a fost prezent Edvin Abdulachim, director comercial.

Noul magazin Altex, care se alătură celorlalte două existente în Baia Mare, vine ca răspuns la nevoia clienților de a avea acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și ca un aport la dezvoltarea economică a comunității locale. De asemenea, este și o noutate pentru magazinele de acest fel din Baia Mare. Noul magazin se află în proprietatea Altex, ceea ce va reduce cheltuielile de func­ționare.

Magazinul este dotat cu tehnologii moderne, precum becuri LED, display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, dar și etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețului la raft, dar și corelarea acestora în timp real. În următoarele luni, vor fi montate panouri fotovoltaice deasupra magazinului, ceea ce va menține cheltuielile de funcționare în limite rezonabile.
„Suntem bucuroși să anunțăm această deschidere. Cu acest nou magazin Altex la Baia Mare marcăm finalizarea planului de extinderi magazine pentru anul acesta. Aducem locuitorilor din Baia Mare și împrejurimi un nou centru tehnologic cu un stoc variat de produse, pentru fiecare categorie și tot mai multe servicii complementare. Acest magazin reprezintă o investiție importantă pentru companie, spațiul fiind proprietatea grupului Altex România. }n plus, continuăm să ne implicăm activ în viața comunităților din care facem parte, prin acțiuni de CSR care susțin educația, sănătatea și mediul înconjurător”, a spus Edvin Abdulachim.
Programul normal de lucru este de luni până duminică, între orele 9.00 – 21.00. În perioada 1 – 8 decembrie, toți clienții Altex pot profita de superofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.