• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 21 Aprilie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 19 Martie , 2021

Noile planuri ale Asociației Esperando din Baia Mare

A avut loc o întâlnire cu presa băimăreană la noul sediu al Asociației Esperando, unde doamna președinte - membru fondator, Andrada Cristina Crăciun, a prezentat câteva aspecte importante legate de derularea activității pentru persoanele cu afecțiuni fizice, dar și pentru restul comunității.

 Un prim subiect a fost cel de prezentare a Centrului Integrativ Esperando și a modului în care acesta s-a transformat din vis în realitate. Totul datorită unor oameni buni și frumoși, care au ales să se implice în comunitatea din care fac parte. Au fost donații, sponsorizări primite de la sponsori, prieteni, colaboratori etc. Fără ei, astăzi, persoanele cu afecțiuni/ diza­bilități fizice nu s-ar fi putut bucura de terapii și servicii de recuperare într-un spațiu adecvat.

„În prima jumătate a anului, ne dorim să inaugurăm noul sediu, împreună cu cei care ne-au fost alături în acest demers”, a spus doamna Crăciun.
Un alt subiect a fost pre­zentarea unor informații legate de campania de strângere de fonduri prin SMS, inițiată de Asociația Esperando, la începutul lunii martie, „DO­NEAZĂ pentru O ȘANSĂ către NORMALITATE!”.
„Prin intermediul acesteia, ne propunem să finalizăm reabi­litarea primei clădiri a Complexului Socio – Medical Es­perando pentru persoanele cu afecțiuni/ dizabilităţi fizice, adaptarea spațiului și a curții, reamenajarea spațiului verde și realizarea unei grădini terapeutice.
Campania se va derula pe o perioadă de trei luni”, a spus președintele fondator al Aso­ciației Esperando.
De asemenea, s-a discutat des­pre finanțarea serviciilor pentru persoanele cu dizabilități, în acest sens singura soluție este autofinanțarea, prin oferirea de servicii de recuperare, masaj, reflexoterapie, gimnastică me­dicală și întreținere corporală etc. pentru întreaga comunitate, nu doar pentru persoanele cu dizabilități.
Sumele obținute vor fi utilizate pentru susținerea activităților de recuperare pentru persoanele cu dizabilități.
La final, s-a făcut un scurt tur al clădirii, cei prezenți fiind im­presionați de mediul natural în care se află noua locație. Date și informații au fost oferite de Lavinia Oșan – Specialist PR.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.