• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 16 Octombrie , 2015

Noi măsuri în ceea ce priveşte piaţa agroalimentară din cartierul Cuza Vodă. Vezi care sunt acestea

Noi măsuri în ceea ce priveşte piaţa agroalimentară din cartierul Cuza Vodă. Serviciul Public de Gospodărire Urbana a dispus instituirea unui program de funcţionare, pentru a pune lacătul pe poartă în afara acestui orar. Măsurile au fost luate după ce de nenumărate ori persoane necunoscute făceau mizerie în piaţă, motiv pentru care comercianţii refuzau să îşi vândă marfa acolo.

 

 

Premergător acestor măsuri, reprezentanţii serviciului au apelat la societatea de salubrizare pentru a igieniza piaţa. Acum aceasta este curată, oferă toate condiţiile de comercializare a produselor, astfel încât producătorii pot să-şi vândă marfa liniştiţi în zonă. Mai mult decât atât, în această piaţă nu se percep taxe pentru închirierea meselor.

 

Piaţa are de acum un program de funcţionare stabilit, respectiv zilnic între orele 07:30 şi 17:00. Asta deoarece ea va fi închisă în afara acestui program pentru a o menţine curată şi a spori astfel condiţiile oferite comercianţilor care vin aici să îşi vândă marfa.

Cu toate acestea, vânzătorii ambulanţi sunt greu de convins să-şi mute activitatea din faţa staţiei de taxi situată pe strada Avram Iancu, în piaţa amenajată în acest sens, care e la câţiva paşi. Motivul, spun ei, este lipsa clienţilor.

 

„Stăm aici să ne vindem marfa pentru că acolo nu vin clienţii. De dimineaţă am stat acolo şi nu am vândut nimic. Venim aici pentru că e circulaţie mai intensă şi e obişnuită lumea aici, că aici se vinde de mai mult timp”, a declarat un comerciant.

 

Cei care se vor asigura ca piaţa să fie închisă în afara programului de funcţionare sunt angajaţii Poliţiei Locale.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.