• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 18 Martie , 2015

Negocieri pentru fuziunea PC-PLR

Deputatul PC de Maramureş, Cornelia Negruţ, a fost desemnată de către Biroul Executiv Central al formaţiunii să facă parte din comisia conservatorilor care va negocia principiile fuziunii cu Partidul Liberal Reformator. În cadrul ultimei şedinţe a BExC al Partidului Conservator s-a decis cu o largă majoritate începerea negocierilor privind o apropiată fuziune între PC şi PLR, demers care va fi concretizat în cel mai scurt timp posibil.

 

„Deja formăm grupuri parlamentare comune PC-PLR, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, astfel încât hotărârea de a ne alia sau fuziona oficial constituie o decizie de normalitate. Obiectivul viitorului nou partid va fi acela de a lansa o a treia forţă politică majoră în România, o alternativă viabilă pentru cei nemulţumiţi de PSD şi PNL. Sunt onorată de prezenţa mea în comisia de negociere a PC şi sunt convinsă că voi putea să îmi aduc un aport major în cadrul discuţiilor ce vor avea loc”, a spus deputatul maramureşean.

 

Cornelia Negruţ a mai adăugat că PC şi PLR şi-au propus ca în următoarele două săptămâni să creioneze modalitatea în care vor decurge etapele fuziunii dintre cele două partide. „Sunt încrezătoare că membri celor două comisii de negociere vor acţiona cu celeritate pentru a stabili toate diligenţele necesare fuziunii, deoarece alegerile locale şi parlamentare de anul viitor trebuie să ne prindă cu un partid bine organizat, cu structuri puternice în toată ţara şi cu candidaţi foarte bine pregătiţi pentru a aborda cu şanse scrutinele electorale. PC şi PLR vor să construiască cea de-a treia forţă politică din România, cu orientare de centru-dreapta, care va avea proiecte şi programe concrete, unele cu autentică tentă liberală, pentru a contribui la bunăstarea cetăţenilor României. Îmi exprim încrederea că majoritatea covârşitoare a colegilor din cele două partide sunt conştienţi de importanţa actului fuziunii, deoarece este singura variantă pragmatică pe care o avem în acest moment”, a spus deputatul Cornelia Negruţ.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.