• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Aprilie , 2022

Ne mândrim cu Denis!

În fiecare an, în 8 aprilie, se sărbătorește Ziua Internațională a Romilor. La Liceul Tehnologic „Dr. Florian Ulmeanu” Ulmeni, se promovează diversitatea și incluziunea, iar această zi este un prilej de a evidenția elevii de etnie romă cu rezultate deosebite la învățătură și cu un comportament exemplar.

Prof. Georgiana Covaci

Unul dintre elevii cu care ne mândrim este Silaghi Denis, din clasa a XII-a, care a fost premiat și de Consiliul Județean Maramureș, pentru media generală 9.50, obținută în semestrul I al acestui an școlar. Denis este un elev foarte silitor, inteligent, perseverent, dornic de a acumula noi cunoștințe și de a se perfecționa. A fost șef de pro­moție la finalul clasei a VIII-a, iar în prezent are cea mai mare medie la nivelul clasei a XII-a, având toate șansele să fie șeful de promoție al liceului, în anul școlar 2021-2022. Pe parcursul anilor de liceu, a participat la numeroase concursuri și olimpiade școlare, obținând rezultate foarte bune atât la nivel local, cât și județean. Pe lângă rezultatele deosebite obținute la învățătură, este un foarte bun coleg, amabil, sprijinindu-și colegii în pregătirea lor pentru examenul de bacalaureat.
Visul lui este de a urma studiile Academiei de Poliție din Bu­cu­rești, domeniul juridic. Îl felicităm și îi urăm mult succes în tot ceea ce își propune!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.