• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Februarie , 2015

Muncitorii de la Urbana au acoperit gropile de pe strada Muzeului, deşi asta trebuiau să o facă cei cu reabilitarea reţelei de apă

După ce luni de zile localnicii de pe strada Muzeului din Sighetu Marmaţiei au avut bătăi de cap din cauza gropilor rămase după săpăturile făcute de firma care se ocupa de reabilitarea reţelei de apă şi canal, a sosit şi ziua când aceştia se pot bucura din nou că se poate circula în condiţii aproape normale. 

 
 

La fiecare ploaie, localnicii de pe strada Muzeului se confruntau cu mult noroi şi cu gropi în care puteau să îşi avarieze autoturismele. Aceste gropi s-au format în urma tasării pământului în zonele în care asfaltul a fost tăiat pentru introducerea noii reţele de apă şi canal. Cu toate că localnicii s-au arătat de mai multe ori nemulţumiţi de faptul că firma care se ocupa de această reabilitare nu se mai întoarce să le refacă strada, reprezentanţii societăţii nu a luat nici o măsură.

Deoarece nu existau semne că această firmă va mai reveni pe stradă să o repare, muncitorii Serviciului de Gospodărire Urbana au acţionat imediat la refacerea acesteia pentru ca atât şoferii, cât şi localnicii să nu mai aibă probleme la fiecare ploaie. În acest moment toate gropile au fost acoperite cu pietriş şi au fost tasate până la nivelul asfaltului, iar imediat ce vremea va permite se va acţiona şi la acoperirea acestora cu asfalt pentru a readuce drumul la starea iniţială.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.