• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 16 Decembrie , 2014

Moş Crăciun există!

Dacă vreun copil mai avea dubii cu privinţă la existenţa lui Moş Crăciun, acum s-au risipit. Magia Crăciunului l-a adus pe Moş în mijlocul copiilor angajaţilor de la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, care au avut bucuria şi surpriza de a-l privi coborând pe lângă clădire, tocmai de la etajul 12. Inedit şi spectaculos deopotrivă, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.

„Spiriduşul” care a pus la cale tot acest spectacol a fost tocmai managerul Spitalului Judeţean, Sorina Pintea. Întrebată dacă vreodată Moşul a mai venit în acest fel în mijlocul copiilor, directorul Sorina Pintea a răspuns: A mai coborât de pe o clădire, dar nu de la etajul 12. Am avut o experienţă asemănătoare la Spitalul TBC, dar aici, la Spitalul Judeţean, această apariţie în acest fel este o premieră. Acum au fost recompensaţi cu daruri aproximativ 150 de copii ai angajaţilor din spital, iar dimineaţă, Moş Crăciun a oferit daruri altor 900 de copii. Altfel spus, doar copiii salariaţilor noştri sunt peste 1.000, a concluzionat managerul Sorina Pintea.

Feeria a fost vizibilă pe chipul fiecărui micuţ. Cu ochii încremeniţi, cei mici îl aşteptau pe Moşul să ajungă, scandându-i numele şi aplaudând.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.