• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Mai , 2020

Mondo Cane. Strategii de supraviețuire

Strategii controversate, de care se vorbeşte, de care e bine să ştii şi să procedezi în consecinţă:

 

De ocolit orice otravă. De evitat orice produs modificat genetic sau care conține fluor și aspartam, odorizante artificiale, medicamente create prin metode artificiale, adaosuri alimentare chimice și alte produse sintetice. Pentru majoritatea familiilor înseamnă eliminarea din cămări, băi, garaje, a tuturor chimicalelor. Globaliștii nu folosesc produse modificate genetic și mănâncă doar produse organice.

Oare de ce?

 

Se recomandă o hrănire sănătoasă (mâncăruri calitativ superioare, cu conținut ridicat de antioxidanți, minerale, plante). Alimentația sănătoasă mărește capacitatea reproductivă, calitatea spermei, calitatea ovulului și funcționarea creierului.

 

De ocolit unele vaccinuri. Pentru copii, acest lucru ar fi cea mai recomandată apărare împotriva marii selecții.

 

Produce tu totul pentru tine. Singura mâncare în care poți să ai încredere este cea făcută de tine.

 

Învață autoapărare. Să fii pregătit să-ți aperi viața, domiciliul și bunurile de hoți, spărgători și infractori de orice fel.

 

De evitat și neglijat știrile care blochează mintea. Să te transformi în căutător de adevăr.

 

Evită să încerci să „salvezi” pe toată lumea. Ar fi un efort de pomană. Mulți trăiesc într-un permanent refuz și negație. Recomandat de a încerca conviețuirea cu supraviețuitori conștienți și informați. Prin schimbul de cunoștințe îți poți întări puterea. Există putere în numere.

 

A fi conștient de necesitățile elementare: alimentele, apa, adăpostirea, hrana de primă necesitate, autoapărarea, posibilitatea de comunicare și înlocuirea permanentă a celor consumate.

 

Întărirea capacității de adaptare. În scopul supraviețuirii, să eviți viziuni „tunel”. Pentru supravieţuire trebuie să știi să te adaptezi și să rezolvi probleme.

 

Evitarea expunerii la radiații de orice fel. Nimic nu este mai distrugător pentru ADN ca radiația și sursele de producere a acestora. Evitarea, în măsura posibilităților, a telefoanelor mobile, a unor instrumente de măsurare și WiFi.

A nu se uita de componenta metafizică a omului. Găsirea echilibrului dintre suflet și corp și hrănirea sufletului cu cele necesare.

Să nu fi victimă. Să fii supravieţuitor.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.