• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 16 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Martie , 2023

Mondo Cane. Desigur, toate acestea nu sunt întâmplătoare

 La 1 ianuarie 2023, în Wall Street Journal a apărut un articol alarmant, referitor la un studiu apărut pe 19 decembrie 2022 în principala revista științifică Nature.  Mesajul cheie: Vaccinurile ARN alimentează o explozie de mutații de coronavirus la persoanele vaccinate.  Deci pisica a ieșit din pungă: COVID a devenit o pandemie a celor vaccinați.  O „bombă biologică cu ceas” ticăie acum în milioane de oameni vaccinați – un Eldorado pentru piețele viitoare ale industriei farmaceutice, un Waterloo pentru toți acei politicieni care au forțat sloganurile de vaccinare nefondate ale acestei industrii asupra milioanelor de oameni.

De asemenea, nu întâmplător acest articol a apărut în Wall Street Journal, cel mai important ziar de afaceri din lume. Acest lucru vine la doar două săptămâni după ce același ziar a avut curajul să publice singura alternativă dovedită științific – și fără efecte secundare – la aparenta crimă de vaccin a industriei farmaceutice: o combinație brevetată de micronutrienți naturali dezvoltată la Institutul de Cercetare „Dr. Rath”.

Consecințele politice ale acestei evoluții actuale nu sunt încă previzibile.  Schimbările publice și demisiile protagoniștilor de frunte ai spectacolului de vaccinare sunt, în mod evident, o încercare disperată de a se sustrage de la răspunderea legală pentru această catastrofă.

Guvernul federal german este afectat în special de valul viitor de procese – și odată cu acesta și de contribuabilul german.  Cu garanțiile presupuse pentru cererile de recurs pentru cele mai răspândite vaccinuri ARN din lume, de ex.  B. de la Bio NTech, Pfizer, a livrat viitorul economic al generațiilor întregi unui grup de jongleri farmaceutici care au cutreierat țara cu sloganul insuportabil „Vaccinurile cu ARN protejează împotriva COVID”.

Având în vedere declarația acum evidentă de faliment de trei ani de politică Corona, acești politicieni nu au aproape nicio opțiune pentru a-și acoperi eșecul.  O astfel de opțiune disperată este încercarea de a interzice legal terapiile cu micronutrienți - singura alternativă sigură la crima vaccinului ARN.  Cealaltă opțiune de rău augur este încercarea de a acoperi crimele farmaceutice care au devenit acum evidente în cadrul unei posibile legi marțiale.

  Mottoul nostru pentru acest an – mai mult ca niciodată – trebuie să fie „Sănătate și pace în loc de boală și război!”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.