• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Mai , 2021

De peste trei decenii, magazinul The Economist publică anual, într-o ediție specială cu titlul „The World in 2021”,  într-o formă atent co­dificată, obiectivele inițiaților pentru anul respectiv. Ediția din acest an o completează pe cea din 2020, atenționând că 2021 va fi anul care ne apropie de jocul final. Într-un mod oarecum deosebit, analiza „The World in 2021” se poate compara cu proiectul globalist „Ingi­nerie socială” (Social Enginee­­ring),  anunțat de Klaus Schwab, preșe­dintele Forumului Economic Mondial.  
Proiecțiile din 2021 și temele formulate de Klaus Schwab sunt complementare mesajelor articolului din „The World in 2021” având im­portanță pe măsură ce se apropie momentul în care forțele răului vor veni la putere și vor expune întreaga lume și fiecare locuitor al pămân­tului la un calvar fără precedent, susține criticul articolului.
Instrumentele persoanelor inițiate funcționează neîntrerupt și pas cu pas ca să poată implementa fără piedici Noua Ordine Mondială. Vii­torul a început și „normalitatea” dinaintea lui covid nu se va mai întoarce niciodată. Anul 2021 este așteptat să fie un an al rearanjărilor importante. Citez din The World in 2021: „Te simți norocos? Numărul 21 vorbește despre noroc, despre asu­marea riscurilor, plasarea îndrăz­neață a pariurilor și jocul cu zaruri. Coincide cu suma punctelor de pe zaruri, este egal cu șilingii într-o guinee (noul penny),  este numărul de pariuri și numărul de finaliști în cursele de cai. În America, 21 de ani este vârsta la care cineva poate intra într-un cazinou de jocuri de noroc și este numărul popularului joc de cărți, Black Jack.
Astfel, această cifră se potrivește, într-un mod ciudat, cu anul care aduce multă incertitudine. Premiul câștigător este dat de depășirea pandemiei. Dar există și o serie de riscuri pentru sănătatea publică, via­ța economică și stabilitatea socială ... ”

Elita globalistă vede momentul potrivit pentru a veni să ridice miza. Fundalul este epidemia covid, care a permis proprietarilor multina­țio­nalelor să obțină profituri uimitoare, în timp ce milioane de întreprinderi mici au dat faliment și segmente mari ale clasei muncitoare și de mij­loc din lumea occidentală au devenit complet vulnerabile.
„O pandemie oferă o oportunitate rară, dar îngustă, de a ne revizui, regândi și remodela lumea” afirmă Klaus Schwab.
O serie de pasaje importante din ediția acestui an sunt demne de semnalat: semnificația alegerilor ger­mane din 2021, împărțirea inten­ționată a Americii (în două sau mai multe părți) și aspecte legate de vaccinarea obligatorie.
Pagina de copertă este și de această dată foarte percutantă, nu lipsesc ele­mentele obișnuite oculte, mesa­jele abia ascunse și predicțiile.
Un slot machine iluminat iese în evidență din fundalul negru. Cu toate acestea, în loc de simbolurile obișnuite pe astfel de mașini, sunt afișate pictograme care indică ten­dințele lumii actuale. Capul manetei de tragere este alcătuit din glob, așa că aici se desfășoară un joc global. Pictogramele sunt aranjate în patru rânduri verticale, care pot afișa chiar planuri trimestriale. Sub fie­care linie se află butonul „Hold” – „Retine”.
Partea inferioară a mașinii prezintă razele soarelui, adică lumina luci­feriană, simbolul binecunoscut al zorilor epocii de aur, New Age.
Coloana 1: Prima pictogramă des­crie coronavirusul, care acum ne privează nu numai de dreptul nostru la o viață normală, ci și, încet, de speranța unei întoarceri la ea. Apoi este afișat un ac de vaccin, care indică o vaccinare extinsă sau chiar la nivel mondial, care poate fi obli­gatorie. Dacă viața normală poate începe numai după vaccinarea în masă, oamenii vor fi mai predispuși să se vaccineze singuri. Cu toate acestea, există pericolul ca actuala cvasicoerciție să poată fi repetată de mai multe ori și o tendință va fi fabricată din aceasta.
Apoi vine un nou-născut care poartă o mască, care transmite că acest dispozitiv orb și universal, de condi­ționare a ascultării, va rămâne la noi, chiar și pentru generația următoare? În cele din urmă, un semn de întrebare ce poate indica un potențial supli­mentar posibil exploatat de epi­­demie și de potențialul de vaccinare. Este discutabil, de exemplu, dacă pașaportul de vaccinare ar putea fi acceptat, ceea ce ar face li­bera circulație mult mai contro­labilă. Și este îndoielnic ce altceva poate fi stors din această situație umilă.
(Va urma )


 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.