• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Aprilie , 2021

Un reportaj apărut în media americană acum douăzeci de zile:

Reporter: Conform informațiilor noastre, populația săracă din Africa nu s-a îndreptat accidental către Europa. Ce puteți spune des­pre asta?
George Soros: Da, această idee mi-a venit la începutul anilor 2000 de a reloca cetățeni de pe alte continente, unde trăiesc în sărăcie profundă și reprezintă o problemă pentru guvernele din propriile țări.
Reporter: Ce înseamnă asta exact? Care este problema acelor oameni din țările lor?
George Soros: Este în primul rând o problemă socială. Se în­mulțesc, împovărează țara lor,  unde cei care conduc nu vor să înființeze o infrastructură socială, deoarece implică multă muncă și mulți bani.
Reporter: Înțeleg, dar de aici nu rezultă că trebuie să se reloce în Eu­ropa. Cum s-a ajuns la con­știința publică că Europa ar trebui să fie continentul pe care ar putea migra?
George Soros: Acum vă spun un mare secret: În acei ani, m-am apropiat personal de șefi de guverne care au fost de acord cu toții că, pentru o sumă semni­ficativă de bani, acceptă „depor­tarea” africanilor, adică acceptă „mutarea” lor în Europa.
Reporter: Care este suma alocată pentru acest demers?
George Soros: Suma este de ordinul a trilioanelor de dolari. Cu o mică parte din aceștia am făcut propagandă, am scos „fagurele de miere” spunând că Europa îi așteaptă, nu trebuie să lucreze ca acasă, pot trăi foarte bine din ajutoare.
Reporter: Cred că liderii europeni nu știau nimic despre asta. Nu
v-ați temut că Europa nu va accepta aceste persoane și că nu vă veți putea îndeplini ideea?
George Soros: Da, m-am gândit, însă m-am considerat un salvator mondial. Am făcut acorduri și cu partea europeană pentru a transmite „generațiilor viitoare” că o să vină forță de muncă ieftină care doreștc să muncească și să trăiască în „Lumea nouă”. Așa cum America a fost „Lumea nouă” în era căutătorilor de aur, acum Europa este „Lumea nouă” a Africii.
Reporter: Cu cine ați încheiat un acord în Europa? Aceste tran­zacții au avut un impact financiar?
George Soros: Nu trebuie să menționez nume. Cei care încă susțin înființarea unei Africi în Europa sunt suficienți. Am mai multe fundații în lume, unde vo­luntarii care lucrează în fundație, urmând instrucțiunile mele (desigur contra cost,), respectă ceea ce este inclus în proiectul meu.
Reporter: Nu ați avut temeri că migranții vor aduce boli necunoscute în Europa?
George Soros: Este o chestiune de detaliu. Europa este dezvoltată și-și rezolvă problemele pentru viitorii lor oameni!
Reporter: Ce părere aveți despre teroriștii care se infiltrează în Europa sub umbrela migranților?
George Soros: Nu există terorism în Africa. Terorismul apare a­tunci când acționează violent împotriva intereselor popoarelor și a unor lideri proeminenți ai po­poarelor, în conformitate cu voința poporului sau cu fanatis­mul lor religios, organizează rezistență căutând să își pună în aplicare propria lor voință. Societățile dezvoltate au format conceptul de „terorism”. Reve­nind însă la întrebare, dacă ce­lulele teroriste consacrate se infiltrează în Europa, aceasta este și problema Europei. Nu mă ocup de această problemă! Sunt în si­guranță aici, în America! Și încă un detaliu important: Sunt interesat să stabilim minimum 100 de milioane de persoane mixte în Europa până în 2030!
Reporter: Nu vreau să vă jignesc, dar am îngrijorări morale cu pri­vire la activitățile dumnea­voastră!
George Soros: O, dragă, tânără prietenă! Pot să spun asta? Mo­rala și corectitudinea sunt lozinci fără valoare și fără sens. Astăzi, nimănui nu-i pasă de moralitate! Astăzi domină banii! Am împlinit 80 de ani, toată viața „am zdrobit piperul sub nasul altora”, ceea ce mă face să trăiesc. Vă recomand, dacă doriți să trăiți mult, nu trebuie să vă ocupați de probleme atât de neimportante precum „moralitatea”!
Pentru momentele dumnea­voas­tră de relaxare, puneți-vă intrebarea: Avem și noi euro­par­lamentari români, parlamentari români, ONG-uri românești, actuali sau foști membri ai guvernului român șoroșiști?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.