• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Septembrie , 2020

Visul multor tineri, din întreaga lume, este de a ajunge la Hollywood. Să vedem realitatea zilelor noastre: Un regizor de top, James Gunn a declarat cu mândrie că este pedofil. Adică este ceva normal la Hollywood? Lista prădătorilor sexuali de la Hollywood este nesfârșită. Doar recent unii dintre ei au fost demascați de victimele lor și arestați. Cele mai multe victime niciodată nu îndrăznesc să vorbească deoarece abuzatorii sunt legende absolute la Hollywood. Actori renumiți ca Robert Downey jr și Brad Pitt au declarat: „Credeți că la Hollywood se fac filme? Asta este ceva secundar. Este vorba despre bani, despre putere și control. Cei care conduc Hollywoodul conduc America și cea mai mare putere a lumii. Nu le pasă de filme”. Dacă vi se pare că sună ciudat, auziți-l pe Mel Gibson, faimosul megastar, actor şi regizor, care a fost interzis la Hollywood pentru că a afirmat că Hollywood este un cuib de paraziți care se înfruptă din sângele copiilor. A mers chiar mai departe. „Hollywood este un cerc pedofil instituționalizat. Este un cuib de paraziți care se înfruptă din sângele copiilor. Fiecare studio din Hollywood este cumpărat și plătit cu sângele copiilor ino­cenți”.
„Studiourile Hollywood sunt pline de sângele copiilor nevinovați. Sângele de bebeluș este atât de popular în Hollywood încât practic este monedă de schimb. Elitele de la Hollywood sunt inamicii omenirii, încalcă fiecare lege lăsată de Dumnezeu, inclusiv privind copiii”. „Este un secret cunoscut la Hollywood. Acești oameni au propria religie, propriile norme morale și sociale. Au propriile lor teste «sacre», sunt bolnavi”. A mai afirmat: „Nu ar putea exis­ta un contrast mai mare față de ceea ce repre­zintă America. Strâng sângele copiilor.
Mănâncă din carnea copiilor. Dacă înainte de a muri copilul a suferit fizic și psihic, ei cred că aceasta le conferă o forță supli­mentară. Acești oameni pros­peră din durere, traumă, stres, abuz și suferință. Există o forță creatoare și iubitoare în interiorul celor mai mulți care ne ghidează în viață. Acești oameni nu au așa ceva, la ei este exact opusul”. A continuat: „Atacă mulți copii în fiecare an. Cre­dința lor spirituală, dacă se poate numi astfel, îi fac să adune energia copiilor. Se hrănesc și pros­pe­ră din asta. Bebelușii repre­zintă cea mai puternică monedă, cea mai prețioasă delicatesă”.
Într-un documentar care a fost șters de pe internet și care conținea declarațiile de mai sus, se afirma: „Dacă veți studia, veți vedea că este un fenomen metafizic, alchimic, care a existat în toate erele întunecate ale istoriei. Este o artă și o practică ocultă, întunecată, multidimen­sio­nală, folosită de societățile secrete din ultimele câteva sute de ani pentru programarea socială și controlul minții și care a fost ridicată la un apogeu, în prezent, de Hollywood”.
Să sperăm că fenomenul se o­preș­te la Hollywood???. Oare??? Își mai aduce aminte cineva de cazul Ocna Șugatag? Își mai aduce aminte cineva de raptul alimentar din unele case de copii, după așa-zisa „descentralizare instituțională” a sistemului de ocrotire a copilului?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.