• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 25 Septembrie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 14 Septembrie , 2020

În 2010, imediat după devastatorul cutremur, 33 de copii au fost luați din Haiti. Femeia care a fost arestată, Laura Gayler Silsby a spus că sunt orfani care urmau să fie adoptați în SUA. În urma investigațiilor s-a do­vedit că cei mai mulți nu erau orfani. Mai târziu au fost duși înapoi la părinții lor. Mai mult, nu existau nici un fel de documente de adopție. Acești copii au fost pur și simplu răpiţi, furați de la părinții lor. Laura Gayler Silsby făcea parte din consiliul director al companiei Alert Sense care furnizează tehnologie pentru Am­ber Alert care este o platformă pentru recuperarea copiilor răpiți. Un paradox interesant! Are legătură cu Amber Alert care urmărește salvarea copiilor! În al doilea rând este fondatorul organi­za­ției baptiste New Life Children’s Refuge, o misiune de salvare a orfanilor din Haiti. Este o cale foarte ușoară de a scoate copiii din țară. Laura Gayler Silsby este o apropiată a familiei Clinton, care imediat a plătit un avocat, Jorge Puello, el însuși un pedofil condamnat. El a fost arestat și condamnat pentru conducerea unui cerc de traficanți de femei și copii. Toate acestea au devenit cunoscute datorită site-ului WikiLeaks care a publicat cores­pondența secretă dintre Clintoni și Laura Gayler Silsby.

Haiti a fost pusă în lumina reflectoarelor din nou, din cauza scandalului Oxfam. Compania Oxfam este cunoscută în întreaga lume prin magazinele pentru susținerea femeilor și lupta împotriva sărăciei. A fost interzisă în Haiti după cutremurul din 2010. Organizau orgii cu prostituate, unele dintre ele erau minore, adică erau copii. E-mail-urile confirmă că 3 milioane de dolari au fost deturnate din Haiti și din fondurile de ajutorare prin Fundația Clinton, pentru a plăti extravaganta nuntă a fiicei lui Clinton, Chel­sea, din 2010. Când Trump a spus că Haiti este o cocină, întreaga lume s-a înfuriat. Dar el avea dreptate. Se referea la ceea ce au făcut așa-zisele organi­zații nonprofit din insulă după cutremur. Crucea Roșie a colectat jumătate miliard de dolari pentru Haiti și s-au construit doar șase case. Fundația Clinton a deturnat fără rușine donațiile făcute de donatori din întreaga lume după cutremur și a scăpat cu fața curată. Klaus Eberwein, un oficial al guvernului din Haiti care urma să depună mărturie despre Clinton, a fost găsit mort cu un glonț în cap, cu câteva zile înainte de proces, pe 12 iulie 2017.

Monica Peterson, o tânără an­tropoloagă care a mers în Haiti pentru a investiga traficul de persoane din insulă și care a postat pe Twitter critici împotriva fun­dației Clinton, a fost găsită moartă prin spânzurare la scurt timp, în noiembrie 2016. Moartea ei a fost consi­derată sinucidere iar când doctorul chirurg Dean Larich și-a exprimat deschis dezgustul față de corupția susținută de fun­dația Clinton cu care el însuși s-a confruntat, când urma să salveze vieți pe insulă. A murit și el în decembrie 2017. A fost găsit pe podeaua băii din apartamentul său din New York, cu un cuțit în piept. Și moartea sa a fost considerată sinucidere. Să nu uităm nici de satul Peteritea când sume însemnate alocate de Uniu­nea Europeană, în anii ’90, destinate dotării comunității de romi, cu grădiniță, școală, dispensar,
s-au evaporat prin „grija” delegatului U.E. francez, responsabil de realizarea investițiilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.