• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Aprilie , 2020

Susținătorii eugeniei actuale manipulează populația prin metode mai rafinate. Au constatat din experiența proprie că lupta deschisă se întoarce deseori împotriva lor. Deci, muncesc din culise prin metode elaborate, pentru a atinge scopuri letale. Una din aceste metode este de a convinge oamenii să consume alimente modificate genetic care conduc la infertilitate, să bea apă clorinată, să folosească unele vaccinuri, substanțe create sintetic care măresc numărul pierderilor de sarcină și reduc dramatic sporul populației.

Este o realitate că astăzi din voință proprie, victimele eugeniei stau la rând pentru a obține vaccinuri sau medicamente care produc însăși eugenia.

Marele test de inteligență!

Se pare că medicamentele care distrug populația, mâncărurile modificate genetic și alte substanțe sintetice, funcționează ca un fel de test de inteligență. Cei care folosesc asemenea tratamente nu ar duce cu ei laurii victoriei. Eliminarea oamenilor reduși mintal - cei „neastâmpărați” - din societate este unul din scopurile unor conducători.

Unele vaccinuri conțin viruși care provoacă cancerul, sunt substanțe care se vor regăsi în corpul mai multor generații ulterioare. Introducerea virusului SV40 a fost făcută în anii 1950. Și în prezent acest virus se regăsește în nepoții acelor persoane. Acest fapt a fost recunoscut deschis de acei conducători ai oamenilor de știință care au muncit la elaborarea virusului respectiv. Despre comunicatele care vorbeau de eficiența acestor compuși, doi oameni de ştiinţă au afirmat că sunt false.

Ca un fapt divers, medicamentul Propecia prescris împotriva calviției este în strânsă legătură cu infertilitatea şi ejaculările spontane nocturne.

Jocul continuă: cine supraviețuiește?

Suntem doar niște jucători într-un „reality show” cu numele „Supraviețuitorul”. Dacă câștigi, supravieţuieşti, genele tale se vor moșteni, și vor reprezenta genele omului viitorului. Dacă pierzi, se va întâmpla contrariul.

Pentru cititorii inteligenți: „Natural news” se oferă să prezinte cum este posibil să dejoci planurile elitei globale. Vrea să-l bată pe Bill Gates cu propriile lui arme.

Sunt 7 factori de care se recomandă să se țină seamă:

1) Alimentele modificate genetic – produc deranjamente în reproducție pentru oricare mamifere care le consumă.

2) Substanțele de protecție – sunt pline cu viruși ascunși și substanțe ajutătoare. Acestea sunt cauzele principale în cazul infertilității, nașterilor premature, pierderilor de sarcină.

3) Chemtrail-urile - dârele albe lăsate de avioane, în realitate nu sunt vapori condensați. Conțin următoarele: aluminiu, bariu și metale grele... Chemtrail-ul ne umple atmosfera cu metale otrăvitoare, care influențează negativ funcționarea creierului și a sistemului nervos. Poate produce îmbolnăvirea aparatului respirator și producerea astmului. Poate contribui la malformații, dar cercetările în acest domeniu se impun a fi continuate.

4) Medicamentele generice - medicamentele generice și cele chimioterapeutice pot influența negativ ADN-ul, conduc la apariția impotenţei și scad calitatea spermei și a ovulelor.

5) Adaosurile alimentare - aceste produse chimice influențează negativ ADN-ul, calitatea ovulului și produc infertilitate. Otrăvurile din alimente, precum: nitratul de potasiu (practic prezent în toate preparatele din carne), stimulatorii de gust, aspartamul și produsele chimice de conservare sunt responsabile de acest lucru.

6) Armele biologice – pot fi arme „care ucid instantaneu”. Este posibil ca această armă să fie convenabilă unor conducători, pentru ca în final această faptă să fie pusă în seama vreunei grupări teroriste.

7) Fascismul alimentar – Concerne ca Monsano tind spre monopol în aprovizionarea cu alimente. Această tendință poartă numele de „fascism alimentar” care permite ca anumite multinaționale sau guverne să decidă cine mănâncă și cine flămânzește.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.