• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 21 Aprilie , 2020

Ne-am permis să traducem, fără vreo adăugire, un site apărut recent, pe care îl supunem spre inventar judecății cititorului:
„Proiectul «Marele rebut» al populației umane a început în tăcere. Ascuns, insidios și nemilos. Este vorba despre instituirea unei agende de genocid global. Și cum acest lucru se întâmplă în fața ochilor noștri, marea majoritate a rasei umane va dispărea din bazinul de gene. Este distrus genetic. Vei supraviețui tu și descendenții tăi actuali sau viitori? În primul rând, permiteți-ne să respingem orice idee că marea selecție ar fi o teorie imaginativă a conspirației. În această lume, Bill Gates și Ted Turner pot discuta în mod deschis modul de a reduce populația lumii cu 90%. Bill Gates, în special, finanţează fericit tehnologiile pentru infertilitate și vaccinurile OMG (organisme modificate genetic), toate fiind concepute în mod deliberat pentru a provoca infertilitate, adică pentru a preveni nașterea de noi bebeluși. Fundația Bill și Melinda Gates, de exemplu, a oferit un sprijin semnificativ Universității din Carolina de Nord pentru dezvoltarea tehnologiei cu ultrasunete care induce infertilitatea, care ar face sperma umană viabilă pentru cel puțin șase luni. BBC a arătat deja că această tehnologie s-a dovedit a fi eficientă la șobolani și este doar unul dintre cele 78 de proiecte de cercetare diferite care sunt finanțate de Fundația Gates sub denumirea «Programe sanitare globale».
Bill Gates afirma în 2010: genocidul s-ar putea realiza utilizând vaccinuri: «În prezent, în lume trăiesc 6,8 miliarde oameni, care în curând vor depăși cifra de 9 miliarde. Dacă vom derula o activitate excepțională producând noi vaccinuri și noi servicii deproductive atunci această cifră o putem reduce cu 10 sau chiar 15 la sută».
Aceste dorințe, marii conducători ai globalizării nici nu le tăgăduiesc. După aceștia, «selecția mulțimii» din punct de vedere al omenirii nici nu este o faptă rea. Ar face ca omenirea să fie mai puternică, așa cum se face selecția naturală a celor slabi dintr-o turmă de animale sălbatice, care în final conduce la îmbunătățirea situației genetice totale a animalelor.
Globaliştii argumentează acestea prin afirmația că dezvoltarea genetică a omenirii s-a oprit. Oamenii slabi și proști pot să se înmulțească ca oricare altul - chiar poate mai mult. Bazinul genetic, într-adevăr, prezintă o tendință de degradare, afirmă ei, și ar fi singura posibilitate ca să se ajungă la punctul inițial, când rasa poate să se dezvolte, adică, să elimine pe aceia care nu sunt suficient de deștepți, care să-și merite locul în totalul rasei umane.
Aceasta este Eugenia: corecția rasei umane după genocid”.
Până aici a fost traducerea. Săptămâna viitoare, cu ajutorul Domnului și dacă suntem demni în ochii globaliștilor, o să continuăm.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.