• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Aprilie , 2023

John Lennon (Cântăreț)
Cu câțiva ani înainte de a muri, într-un interviu pentru o revistă americană, el a declarat:  „Creș­ti­­nă­tatea va lua sfârșit, va dispărea.  Nu este nevoie să îmi susțin această idee. Sunt sigur. Nu am ce spune despre Iisus, însă cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astăzi noi suntem mai cunoscuți decât El” (1966).
Lennon, după ce a declarat că membrii formației Beatles erau mai cunoscuți decât Iisus Christos, a fost împușcat de șase ori.

Tancredo Neves
(Președinte al Braziliei)
În timpul campaniei preziden­țiale, acesta a declarat că, dacă ar obține 500.000 de voturi din partea partidului său, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea îndepărta de la Președinție. Bineînțeles, a obținut voturile, însă s-a îmbolnăvit cu o zi înainte de a deveni președinte, apoi a murit.

Cazuza (Compozitor, cântăreț
și poet bisexual)
În timpul unui spectacol în Canecio (Rio de Janeiro),  în timp ce își fuma țigara, a pufăit fumul în aer și a spus:  „Doamne, asta e pentru tine”. A murit la vârsta de 32 de ani, de cancer pulmonar, într-un fel groaznic.

Cel care a construit
Vasul Titanic
După ce s-a încheiat construirea vasului Titanic, un reporter l-a întrebat cât de sigur era vasul. El a răspuns cu un ton ironic: „Nici chiar Dumnezeu nu îl poate scufunda”. Cred că știți cu toții ce a urmat.

Marilyn Monroe (Actriță)
A fost vizitată de Billy Graham, în timpul unei reprezentații a unui spectacol. Acesta a declarat că Spiritul Lui Dumnezeu l-a trimis să îi predice. După ce a ascultat ceea ce avea de spus Predicatorul, ea a replicat: „N-am nevoie de Iisus al tău”. O săptămână mai târ­ziu, a fost găsită moartă, în apar­tamentul ei.  

Bon Scott (Cântăreț)
Fostul vocalist al formației AC/DC, într-un cântec din 1979, spunea: „Nu mă opriți: mă îndrept pe drumul meu, pe drumul care duce în infern”. Pe 19 februarie 1980, Bon Scott a fost găsit mort, înecat cu propria vomă.

Campinas (în 2005)
În Campinas, Brazilia, un grup de prieteni beți au luat în mașină, în drum, o altă prietenă... Mama a însoțit-o pe fată până la mașină și, îngrijorată de starea în care se aflau prietenii ei, i-a spus fiicei sale, ținând-o de mână, în timp ce s-a așezat în mașină: „Fiica mea, mergi cu Dumnezeu și fie ca El să te apere”. Aceasta a răspuns: „Poate doar dacă El (Dumnezeu) merge în portbagaj, pentru că aici, înăuntru, e deja plin”.
Peste câteva ore, a sosit vestea că tinerii au fost implicați într-un accident mortal, toți au murit, mașina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de mașină fusese, însă, în mod surprinzător, portbagajul era intact.
Poliția a declarat că nu vedea în ce mod a putut rămâne intact port­bagajul. Spre surprinderea lor, în portbagaj, au găsit un carton de ouă, iar ouăle erau toate întregi.

Christine Hewitt (ziaristă și redactor de emisiuni de divertisment din Jamaica) a declarat că Biblia (Cuvântul lui Dumnezeu) este cea mai proastă carte scrisă vreodată. În iunie 2006, a fost găsită arsă în mașina proprie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.