• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 14 Noiembrie , 2022

Unde e Dosarul Privatizării „Petrom”? Unde e Dosarul concesionării resurselor naturale, petrol și gaze, pe redevențe ridicole, care dezavantajează clar România? A dispărut?
Unde e Dosarul „EADS”? A dispărut?
Unde e Dosarul „Apa Nova”? Unde e dosarul „privatizării” apei românești, pe care, din cauză că domniile voastre ați tăinuit mași­națiunile firmei franceze „Apa Nova”, românii sunt nevoiți să plătească APA ROMÂNEASCĂ furnizată de către „PENALA” companie franțuzească la un preț de peste 50 de ori mai mare decât prețul ei corect! Unde e Dosarul „Apa Nova”? A dispărut și el?
Unde este Dosarul „Enel”? Unde e dosarul italienilor de la „Enel”, care fură direct pe factură în proporție de 80% cetățenii României? A dispărut, nu-i așa?
Unde e Dosarul cu inculparea Firmei „Microsoft”? Există un Dosar „Microsoft” cu un prejudiciu de 400 de milioane de euro și, totuși, în dosar nu apare firma americană „Microsoft” – cea care A DAT MITA!
Unde este Dosarul „Volkswagen”? Această companie a escrocat, cu softul ce raporta emisii falsificate, milioane de români dar și Statul. În SUA, FBI-ul a arestat directorii companiei Volkswagen și justiția i-a pus să plătească MILIARDE DE DOLARI. Unde e Dosarul germanilor de la Volkswagen? Tăinuit și el în laboratoarele DNA.
Unde e dosarul licențelor date către „Gold Corporation”, unde e Dosarul canadienilor de la „Gold Corporation” și a celor dinaintea lor, care au obținut licențe ILEGALE?
Unde este Dosarul „Mechel”? Unde e Dosarul rușilor de la „Me­chel” și a firmelor lor din Elve­ția? De ce DNA nu a acceptat ajutorul Procuraturii Generale din Federația Rusă, care a dorit să ajute DNA-ul românesc să cerceteze oligarhii ruși de la „Mechel”, având în vedere că aceștia erau dați în urmărire generală în Federația Rusă, din cauza unor alte infracțiuni economice capitale? DNA a tăinuit infractorii ruși, aducând PREJUDICII CHIAR ȘI RUSIEI!
Unde e Dosarul „Bechtel”? Autostrada nu există nici acum, dar miliardele s-au plătit. Unde e dosarul americanilor de la „Bechtel” și al complicilor lor din gu­vernele României? A dispărut și acest dosar, bine ascuns chiar de către voi, cei care conduceți DNA, DIICOT și Parchetul General!
Unde sunt dosarele penale ale americanilor de la „Exxon”, rușilor de la „Gazprom” și austriecilor de la „OMW!”? ….”
Acestea sunt doar 10% din marile acte de CORUPȚIE, dar sunt cele mai importante pentru că, prin ele, poporul român a fost deposedat exact, cu complicitatea domniilor voastre, doamnă de la DNA, domnule de la DIICOT și domnule de la Parchetul General, de averea și de proprietățile lui. Domniile voastre, care ați ascuns în sertare toate aceste dosare, le-ați mușamalizat, le-ați tăinuit, iar tăinuirea ESTE INFRACȚIUNE, prin urmare cei mai mari „penali” nu sunt cei cărora le-ați fabricat dosare, ci sunteți CHIAR VOI! Prin mușamalizarea dosarelor expuse mai sus, doamnă Kovesi, domnule Lazăr, domnule Horodniceanu, ați contribuit din plin la săvârșirea, premeditată și în formă continuată, a unei infrac­țiuni capitale: cea de sabotare a economiei românești, de încălcare a Siguranței Naționale a României, de distrugere a bunăstării cetățenilor României și vă acuz de complicitate, în defavoarea Statului și a poporului român, cu infractori internaționali (francezi, austrieci, ruși, americani, germani, olandezi) ale căror interese, în România, le-ați reprezentat!…”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.