• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 Mai , 2021

La Conferința de la Davos, una din temele principale a fost „Ma­rea resetare” , unde participanții au inclus personalități proeminente precum Bill Gates, George Soros,  Jamie Dimon (CEO al JP Morgan Chase), Jack Ma și alți „titani”moderni. Una din conclu­ziile conferinței a fost: Pandemia și alte evenimente dra­matice din 2020, cum ar fi cele care au avut loc în America în timpul  BLM (Black Lives Matter, în română „Viețile Negrilor Contează”) și a alegerilor prezidențiale, au oferit oportu­nități excelente pentru a remodela complet lumea. Pro­ble­mele acumulate au făcut ca elita financiară mondială să ajungă tocmai când trebuia, cu soluțiile lor pregătite de mult timp. Inițiativa „The Great Reset” a explodat ca o bombă în viața publică și a devenit rapid subiectul discursului public. Mai presus de toate, vor să ne inoculeze ideea că lumea și normalitatea pe care am cunoscut-o până acum nu se vor întoarce niciodată.
Citez din comunicatul de la Davos: „O mulțime de oameni se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul scurt: nu va reveni niciodată. Lumea pe care o cunoșteam în primele luni (pre-epidemice) din 2020 nu mai există”.
„Trecutul urmează să fie șters oricum, iar acum să ne concen­trăm asupra viitorului, dar să nu ne facem griji, vine un viitor care va aduce o schimbare completă, un viitor bine planificat și bine pregătit de către noi”. Klaus Schwab, cunoscut din articolele anterioare, a explicat că globalismul, în esență, s-a concretizat, lipsind doar un singur lucru: Care va fi soarta muncitorilor disponi­bilizați? Răspuns: Un sentiment de nesiguranță și inutilitate îi va face pe acești oameni dornici
să-și demonstreze utilitatea, dacă nu altfel, prin loialitatea și ascultarea față de sistem.

Vine un alt obiectiv foarte important: realizarea egalității econo­mice globale. Statele dezvoltate industrial și social vor trebui să suporte povara cheltuielilor dez­vol­tării unor țări subdezvoltate, înapoiate, pentru ca toți oamenii să aibă un venit de bază. Oricum dorim să spunem, cu alte cuvinte, totul duce la un fel de comunism global. Nimic nu ilustrează mai bine acest lucru decât cea mai citată și infamă afirmație a lui Klaus Schwab: „Până în 2030, nimic nu va fi proprietatea ta și vei fi fericit”.
Declarația vorbește de la sine: conform planurilor, proprietatea privată garantată de ordinul divin, dreptul la aceasta, va înceta, urmând a fi lichidată. O excepție o va face elita financiară mondială, în mâinile căreia sunt concentrate, deja, toate bunurile lumii. Conform planului, toate necesitățile vor fi furnizate de sistem, ca un fel de drept fundamental, așa că vom fi fără griji, ergo „fericiți”. Planificatorii de viață spun că omul fericit va închiria totul, nimic nu va fi a lui, și se va bucura de dreptul de a-l folosi. Se vor putea  indica nevoile online, iar lucrurile comandate vor fi livrate apoi cu drona la reședința chiriașilor. În acest fel, ei își închiriază existența la întreținătorii sistemului care stabilesc regulile de bază. Adică, elita intră în posesia bunurilor produse de omenire și apoi, după bunul lor plac, le închiriază celor care le-au creat, în condițiile stabilite de ei. Iluminații și globaliștii moderni rezumă tot ce trebuie șters din trecut în următorul program, în șapte puncte:
1. Desființarea monarhiilor, înlă­turarea conducătorilor legitimi și / sau a guvernelor;
2. Încetarea dreptului de moște­nire;
3. Lichidarea proprietății private;
4. Eliminarea statelor naționale și a patriotismului;
5. Dezintegrarea structurii fami­liale;
6. Desființarea tuturor religiilor;
7. Înființarea unui guvern mondial.
Primele patru puncte ale programului sunt pe cale de a fi reali­zate, iar implementarea celorlalte trei este în plină desfășurare. Am arătat deja în mai multe scrieri că bancnota de un dolar din Statele Unite ale Americii prezintă simboluri și mesaje legate de crearea Noii Ordini Mondiale.
Pe partea Marelui Sigiliu al SUA, apare piramida neterminată pla­sată sub ochiul atotvăzător, urma­tă de două propoziții elocvente: ANNUIT COEPTIS și NOVUS ORDO SECLORUM. Înțelesul primei propoziții este: afacerile duc la succes. Sensul celei de-a doua propoziții este însăși: Noua Ordine Mondială. Piramida în sine simbolizează construcția acestei ordini mondiale. Conspi­ra­torii luciferieni sunt cei care construiesc noua ordine mondială pe care anticristul însuși o va aduce la succes și se va așeza în vârful piramidei ca zeiță monar­histă a omenirii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.