• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Martie , 2016

MODIFICĂRI: Program de lucru schimbat la Direcţia de Venituri

Până la finalul lunii martie contribuabilii trebuie să achite mai multe taxe la Direcţia de Venituri din cadrul Primăriei Sighet. Deoarece au mai rămas doar 3 săptămâni până la data scadentă şi doar un număr redus de sigheteni şi-au achitat dările către stat, Direcţia de Venituri va avea pe toată durata lunii martie un alt program de lucru.

 

Până în 31 martie este obligatoriu să se plătească impozitul pentru locuinţe, autovehicule şi terenuri pentru primul semestru atât pentru persoanele fizice, cât şi juridice. De asemenea, până la această dată, persoanele juridice trebuie să depună la Direcţia de Venituri declaraţii pentru clădiri şi terenuri.

 

Întrucât foarte puţini oameni şi-au achitat aceste taxe până acum, se preconizează aglomeraţie în ultimele zile, iar Direcţia de Venituri din cadrul Primăriei Sighet şi-a schimbat programul.

 

„Vreau să vă anunţ că avem un program mai special în aceste 3 săptămâni câte au mai rămas din luna martie. Miercurea suntem până la ora 18 şi la casierie, şi la inspector. Iar în 30 şi 31 martie avem program până la ora 18:00 pentru că lumea s-ar putea să vină ca în ultima zi cu declaraţii sau cu plată şi atunci inclusiv în data de 31 martie, care este ultima zi de plată, vor fi până la ora 18:00 atât partea de inspector, cât şi partea de casierie”, a arătat Tamara Vasiliu, directorul Direcţiei de Venituri din cadrul Primăriei Sighetu Marmaţiei.

 

De asemenea sighetenii care au restanţe fiscale din anii trecuţi beneficiază de anularea  majorărilor de întârziere dacă îşi achită aceste datorii până în data de 31 martie. Reprezentanţii Direcţiei de Venituri din cadrul Primăriei Sighet îi avertizează pe contribuabili că, începând cu 1 aprilie nu se va mai face nici o modificare pentru anul 2016. Legislaţia referitoare la declaraţiile pentru anul 2016, respectiv la taxele si impozitele către stat, cât şi cererile necesare pentru plată, se găsesc pe site-ul Primăriei Sighet la categoria Taxe şi impozite.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.