• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 04 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Noiembrie , 2016

Mircea Dolha, proiecte importante pentru Maramureş!

Mircea Dolha, preşedintele PNL Maramureş şi candidat pe prima poziţie la Senatul României, are o serie de proiecte foarte importante pentru Maramureş în următorul mandat de parlamentar.

 

 

1. Primul dintre ele este legat de obţinerea finanţării necesare pentru finalizarea lucrărilor la Aeroportul Internaţional Baia Mare.

„În Maramureş nu este bună numai slănina şi pălinca, atunci când vin de sărbători domnii de la Bucureşti pentru a-şi petrece concediile şi a se relaxa. Este şi aer curat, e adevărat, avem şi mocăniţă, avem tradiţii, avem o zestre extraordinar de mare. Dar Maramureşul are şi nevoi! Ne trebuie bani pentru a putea finaliza Aeroportul! Aeroportul este poarta de intrare în Maramureş pentru Mileniul 3!”

 

2. De asemenea, preşedintele PNL Maramureş promite că zona Borşa şi tot Maramureşul vor renaşte, odată cu implementarea proiectului „Telegondola”.

„La Borşa există un proiect foarte important: telegondola! Acolo avem poate singura trambulină naturală, omologată chiar, dar din păcate nefiind echipată, nefiind funcţională la standarde europene, nu poate fi dată în funcţiune pârtia de schi. În 2-3 ani de zile, Borşa renaşte! Maramureşul renaşte!”

 

3. Mircea Dolha şi-a propus, de asemenea, să lupte pentru legarea Maramureşului cu Ungaria şi Ucraina printr-un pod modern peste Tisa.

„Un proiect deosebit de important pentru mine este legarea acestui punct nodal, Maramureşul! Este graniţa cu Ucraina şi cu Ungaria. E foarte important să construim un pod modern peste Tisa!”

 

4. În calitate de senator al României, Mircea Dolha se va lupta pentru finanţarea proiectului ce are ca scop realizarea unui drum rapid între Baia Mare şi Vajo.

„Realizarea unui drum rapid care să lege Baia Mare de Vajo (Ungaria) este imperios necesară şi în următorul mandat nu mă voi lăsa până obţin finanţare pentru acest proiect. Dacă voi fi scos pe uşă, voi intra pe geam”.

 

5. În plus, un alt proiect de suflet al său este iniţiativa legislativă ce vine în sprijinul păstrării şi perpetuării liniei arhitecturale tradiţionale.

„Satul tradiţional românesc începe să dispară încet, dar sigur. Şi este păcat. Căsuţele noastre frumoase de lemn din Maramureş, porţile acelea frumoase maramureşene. Acele case trebuie să rămână! Trebuie să păstrăm satul tradiţional! Aşa că pregătesc un act normativ ce vine în sprijinul păstrării şi perpetuării liniei arhitecturale tradiţionale”.

 

„Realizarea unui drum rapid care să lege Baia Mare de Vajo (Ungaria) este imperios necesară şi în următorul mandat nu mă voi lăsa până obţin finanţare pentru acest proiect. Dacă voi fi scos pe uşă, voi intra pe geam”.

Mircea Dolha

 

 

 

Comandat de PNL Maramureş, Cod mandatar financiar: 11160004. Executat de New Media SRL

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.