• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 5 Februarie , 2013

MINISTART - International School of Transylvania

Echipa International School of Transylvania doreşte să vă ofere un punct de referinţă privind nivelul de limbă engleză pe care copiii dumneavoastră îl au la vârsta de cumpănă de 5/6 ani, precum şi o perspectivă asupra potenţialului acestora de acumulare de cunoştinţe şi înclinaţie spre limbile străine.

 

În acest sens, vă invităm să vă înscrieţi copilul/copiii la programul MINISTART, care va fi organizat în data de 16 februarie 2013. Pentru a putea face programările pe ore în aşa fel încât copiii să nu trebuiască să aştepte în zadar, ci să îmbine joaca şi testarea într-un mod cât mai agreabil, vă rugăm să vă anunţaţi intenţia de participare până cel târziu în 8 februarie a.c., pe adresă specificând numele şi vârsta copilului dvs.

Preţul este de 20 lei. Copiii vor primi o diplomă în care vom aprecia nivelul lor de limbă engleză (conform sistemului de evaluare britanic) şi potenţialul acestora de a face performanţă. Rezultatul acestei evaluări nu reprezintă un certificat de competenţă lingvistică cu recunoaştere naţională/internaţională şi nici un profil psihologic al copilului (proces care implică o evaluare psihologică extinsă, detaliată şi de durată), ci un reper pe care puteţi să îl aveţi în vedere în aprecierea progresului său.  

Evaluarea va fi făcută de persoane calificate, cu experienţă în predarea limbii engleze la nivel preşcolar şi şcolar, precum şi de două doamne psiholog. Copiii vor avea ocazia să se manifeste într-un mediu prietenos, în care activităţile se vor desfăşura sub formă de joc.

 

Participarea la programul MINISTART poate însemna primul pas spre înscrierea copiilor dumneavoastră la International School of Transylvania, însă nu reprezintă nicidecum o obligaţie în acest sens.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.