• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 14 August 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Mai , 2019

Mii de participanți la „Maramureș Air Show 2019”

În cadrul manifestărilor „Zilele Maramureșului – Haida, hai în Maramureș”, sâmbătă, 18 mai 2019, cu începere de la ora 15.00, a avut loc o nouă ediție a super evenimentului „Maramureș Air Show”, spectacol aviatic organizat de Consi­liul Județean Maramureș, Aeroportul Internațional „Maramureș”, Aeroclubul României și partener exclusiv Universal Alloy Corporation Europe, la care au participat cei mai buni piloți acrobați, planoriști și parașutiști.

 

Participant la spectacolului aviatic a fost și Aeroclubul României, care a intervenit cu următoarele aeronave și evoluții: evoluții individuale și în formație cu patru avioane de înaltă acrobație EXTRA 300; evoluții individuale și în formație cu două planoare lS-28 B2 tractate de PZL-104 Vilga; evoluție și în formație cu două avioane IAR-46 și lansări de parașutiști din avionul AN-2. Nu au lipsit nici iacării acrobați, care au prezentat zbor formație de acrobație cu două sau trei avioane, zbor formație cu efecte pirotehnice și zbor solo Jurgis Kairys. „Ivan și prietenii” au oferit celor prezenți un zbor cu elicopter KAMOV KA – 26.
Din program nu a lipsit cunoscuta paradă Moto Rock’n Road Friends Club, precum și observații astronomice asupra soarelui, organizate de Complexul Astronomic Baia Mare și o expoziție de aeromodele, organizată de Palatul Copiilor. Ca de fiecare dată, a existat o zonă special amenajată pentru copii și o zonă specială pentru produse culinare, cu bunătăți tradiționale.

După show-ul aviatic care a stârnit ropote de aplauze și exclamații de uimire din partea miilor de participanți, de la ora 19.00 a avut loc un concert extraordinar susținut de Alina Eremia și Loredana & Banda Agurida, care au încins atmosfera cu muzică și multă voie-bună. La toate evenimentele in­tra­rea a fost liberă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.