• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 6 Octombrie , 2017

Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș ocazionat de Ziua Mondială a Educației

Actul educațional presupune multă implicare, perseverență și dăruire. Fiecare dintre noi poartă amprenta dascălilor care și-au adus aportul în educația noastră. Asemenea unor diamante neșlefuite am ajuns pe mâna educatorilor, învățătorilor și a profesorilor care, prin filtrul actului didactic și al talentului lor, ne-au modelat și ne-au format caracterele.

Fiecare dintre noi avem în minte imaginea dascălului de la catedră, care de cele mai multe ori ne-a fost model în viață. Prin vocația lor, sârguința și răbdarea de care, adesea au dat dovadă, au contribuit enorm la formarea culturii și valorilor societății românești, iar aceste lucruri nu trebuie să se piardă. Trebuie să ne salvăm prin educație. Să ne implicăm și să susținem actul educațional.

Astăzi, mai mult decât oricând, mă înclin cu respect în fața dumneavoastră, a celor care zidiți cu atâta grijă temelia acestei societăți. Cu prilejul acestei zile dedicate educației, vă transmit întreaga apreciere pentru eforturile pe care le depuneți în fiecare zi, pentru faptul că luptați continuu pentru dezvoltarea copiilor noștri și implicit a acestei societăți și nu în ulti­mul rând pentru faptul că de multe ori supliniți locul părinților.

La mulți ani!

Gabriel Valer Zetea
Președinte al Consiliului Județean Maramureș
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.