• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 19 Decembrie , 2012

Mesajul Corneliei Negruţ, deputat Colegiul 6, zona Sighet

Dragi sigheteni,
 

Sunt maramureşeancă şi iubesc Maramureşul. Oriunde m-au dus drumurile ţării, mereu am fost mândră de judeţul în care m-am născut, am crescut, de Maramureşul nostru drag.

În luna septembrie 2012, la Murighiol, copreşedinţii USL au decis ca în Colegiul 6 de Deputaţi, zona Sighet, să candideze un reprezentant al Partidului Conservator. O lună mai târziu, pe Arena Naţională din Bucureşti, am fost anunţată ca şi candidat al USL Maramureş pentru acest colegiu.

Am venit în Sighet cu încredere, cu speranţă, cu dorinţa de a vă cunoaşte şi de a ajuta această zonă a Maramureşului voievodal, a Maramureşului Istoric, prin toate uşile pe care le pot deschide în Bucureşti.

Votul dat de dumneavoastră, dragi sigheteni, în 9 decembrie 2012, încununează încheierea unei campanii electorale grele, dar extrem de frumoase.

Mai bine de o lună de zile m-am aflat mereu în rândul dumneavoastră, al locuitorilor din municipiul Sighetu Marmaţiei, dar şi al acelor din Giuleşti, Vadu Izei, Bârsana, Săpânţa, Remeţi, Sarasău, Câmpulung la Tisa şi Onceşti. N-aş fi reuşit dacă n-ar fi fost alături de mine oameni dragi, oameni devotaţi, dar şi reprezentanţii administraţiilor locale din această zonă a Maramureşului de Nord.

Un om drag, un prieten deosebit şi extrem de aproape sufletului meu este Ovidiu Nemeş, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, cel care a intrat în această bătălie de scoatere a Maramureşului din izolare cu întreaga sa echipă politică, contrar tuturor „sfaturilor prietenoase” pe care le-a primit în decursul acestei luni. Doresc să-i amintesc aici şi pe colegii de la PSD şi PC Maramureş, care au fost de un real folos în această campanie electorală.

Trebuie să-l menţionez şi pe primarul de la Vadu Izei, Petru Vlaşin, care a mobilizat exemplar comunitatea pe care o administrează. Toţi edilii din colegiul pe care îl voi reprezenta în Parlamentul României    s-au implicat în această competiţie, dar n-aş fi reuşit niciodată fără dumneavoastră, dragi locuitori ai Colegiului 6, Zona Sighet.

 

Vă mulţumesc tuturor pentru votul acordat, cât şi celor care au avut o altă preferinţă electorală, mulţumesc fiecărui maramureşean care s-a prezentat la urne. Doresc să mulţumesc, însă, locuitorilor din Colegiul 6, zona Sighet, care prin prezenţa lor la vot au depăşit media de prezenţă la nivel de judeţ. Aceasta dovedeşte un singur lucru, şi anume că le pasă. Le pasă de viitorul lor, le pasă de politicienii pe care-i trimit pentru reprezentarea zonei, în Parlament.

Timp de patru ani, mă voi afla în forul legislativ al ţării, dar vă asigur că nicio clipă nu voi uita oamenii care şi-au dat votul pentru a ajunge acolo. Şi fiecare lege pe care o voi face, fiecare sumă pe care o voi aduce în Maramureşul Voievodal, în zona Sighet, va merge către fiecare dintre dumneavoastră.

Doresc să mulţumesc, încă o dată, tuturor celor care pe vânt, pe viscol şi zăpadă, aţi ieşit la vot. N-aş fi reuşit fără domniile voastre, iar votul masiv pe care mi l-aţi acordat mă situează pe primul loc între colegii deputaţi din Maramureş.

Dumneavoastră v-aţi făcut datoria, iar acum, vreme de patru ani, mi-o voi face eu.

Voi fi un deputat onest, corect, dar în acelaşi timp un parlamentar care va lupta pentru colegiul pe care-l reprezintă. Şi, periodic, voi reveni în mijlocul dumneavoastră pentru a-mi prezenta activitatea din Parlament.

 

Mulţumesc, sighetenii mei dragi, mulţumesc, maramureşeni! Fiecare dintre dumneavoastră are un loc special în inima mea.

 

Dumnezeu să ne ajute!

 

A dumneavoastră, Cornelia Negruţ, deputat Colegiul 6, zona Sighet

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.