• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Octombrie , 2020

Mesajele învingătorilor și învinșilor

După alegerile de duminică, și învinșii și învingători au transmis mesaje electora­tului, în care au explicat, au argumentat și, mai ales,
au mulțumit. Vă prezentăm câteva dintre mesajele principalilor competitori electorali de la alegerile de duminică, așa cum au fost transmise „la cald”, după numărarea voturilor.
 

Mulțumesc maramureșenilor pentru încrederea lor trans­formată într-o victorie impor­tantă pentru județul nostru!
Este victoria fiecărui mara­mureșean care își dorește o viață mai bună aici, acasă, este victoria tinerilor noștri care își doresc oportunități în județul nostru, este victoria fiecărui antreprenor care vrea să se dezvolte și să investească pentru viitor și este victoria copiilor noștri, cărora le suntem datori cu un viitor construit în Maramureș.
Am crezut până la capăt în schimbare și mă bucur că vom face împreună această schimbare de care Maramureșul are atâta nevoie. În următorii patru ani, Planul lui Bogdan va deveni realitate și fiecare proiect din acest plan va începe să fie implementat în județul nostru, cu ajutorul echipei de profesioniști pe care am construit-o în jurul meu.
Maramureșul are nevoie de o strategie, nu doar de reparații de drumuri, iar în următorii ani pa­riul meu este unul ferm: 1 miliard de euro pentru județul nostru în investiții care să aducă bunăstare pentru oameni, competitivitate pentru antreprenori și proiecte reale de dezvoltare.
Am încredere în echipa mea, în echipa PNL, în maramureșeni, că împreună vom reuși să im­plementăm Planul lui Bogdan și să punem Maramureșul pe roate.
Ionel Bogdan, președintele ales al CJ Maramureș
 

Votul cetățenilor este suveran, iar ieri mara­mureșenii au luat decizii importante pentru viitorul întregului județ. Personal, le mulțumesc tuturor celor care au dat dovadă de simț civic, indiferent de opțiunea lor electorală.
Un gând sincer de prețuire le transmit și celor care mi-au apreciat munca ultimilor ani, au crezut în viziunea mea și mi-au oferit votul lor de încredere. Le sunt recu­noscător pentru întreaga susținere care, deși nu ne-a adus în fruntea acestei competiții, ne-a plasat pe un loc onorabil, care dovedește că oamenii loiali Maramureșului nu sunt deloc puțini.
Îi felicit pe toți cei care s-au aliniat la startul acestei importante întreceri și nu pot decât să sper că acum, la final, fiecare dintre participanți s-a conectat mai puternic cu Mara­mureșul și că îi cu­noaște adevăratul potențial, dar și problemele.
Voi rămâne un maramureșean care va continua să lupte pentru dezi­deratul unei vieți mai bune și să facă aceeași unică politică: DRAGOSTEA FAȚĂ DE MA­RA­MUREȘ ȘI MARAMURE­ȘENI. Pentru că cei care luptă cu adevărat pentru Maramureș, luptă până la capăt!
Gabriel Zetea, candidatul Coaliției pentru Maramureș la președinția Consiliului Județean
 

Un ochi râde, altul plânge!

A fost extrem de greu. Avem de puțină vreme rezultatul oficial de la Biroul Electoral Municipal.
Sunt foarte bucuros doamnelor, domnişoarelor şi domnilor pentru că mi-aţi acordat încrederea dum­neavoastră!
Sunt foarte bucuros că aţi apreciat modul în care echipa noastră, a Coaliţiei pentru Maramureş şi cu mine, ne-am prezentat în această campanie, promovând atât pro­iec­tele noastre, cât şi pe ale dum­neavoastră!
Sunt bucuros că nu v-ați lăsat corupte mințile, sufletele și inimile!
Vă mulțumesc din suflet! Vă mulțumesc că ați votat cu inima ca să repornim inima Sighetului! Ne bucurăm că ați înțeles că noi am văzut oameni, și nu voturi.
Le mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit la MAREA VICTORIE de astăzi!
Echipei noastre de candidaţi pentru Consiliul Local Sighetu Marmaţiei, colegilor de partid care au bătut, zi de zi, drumurile Sighetului, unele de care nu suntem mândri, şi oricărui om care a văzut oamenii din noi. Şi, nu în ultimul rând, fa­miliei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit în ultimele zeci de zile!
Un ochi îmi râde.
Însă altul îmi plânge.
Echipa noastră de candidați pentru Consiliul Local Sighetu Marma­ției, o echipă pe care am ales-o cu mintea, sufletul și inima, o echipă de profesioniști, oameni onești, integri și competenți, meritau, în opinia mea, aceeași apreciere. Pentru că sunt oameni noi pentru un nou început!
Cu siguranţă, însă, vă vor duce proiectele dumneavoastră în Consiliul Local Sighetu Marmaţiei pentru că îşi doresc un Sighet ALT­FEL. Unul viu, colorat, vibrant!
Felicitări tuturor competitorilor noștri, sper ca dezideratul meu de dialog și colaborare la Sighetu Marmației să devină realitate!
Vasile Moldovan, primarul ales al municipiului Sighetu Marmației

Stimaţi cetăţeni ai comunei Fărcaşa,

Ziua de 27 septembrie a fost un examen, atât pentru mine cât şi pentru colegii mei din cele două formațiuni politice care m-au susținut pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Fărcașa.
Doresc să mulțumesc şi pe această cale tuturor celor care au ieșit la vot și, în special, celor care m-au votat și mi-au permis să încep un al șaselea mandat de primar al comunei Fărcașa.
Votul dumneavoastră reprezintă încrederea care îmi este oferită de comunitatea noastră, cea care are, în continuare, mari așteptări de la noi, cei care lucrăm în admi­nistrație.
Mulţumesc, în egală măsură, colegilor din cele două forma­țiuni politice, PNL și Coaliția pentru Maramureș, care au ales să fie alături de mine în această campanie, care n-a fost deloc ușoară. Şi, desigur, mulţumesc în mod special lui Dumnezeu, care mi-a dat puterea și tăria ca, în ziua votului, să pot să trec și peste greaua încercare prilejuită de decesul tatălui meu.
Vă asigur că, atât eu cât și întreg colectivul Primăriei Fărcașa, vom lucra și în continuare pentru finalizarea proiectelor aflate în derulare și pentru punerea în aplicare a celor pe care le-am prezentat în programul electoral, pentru mai binele dumnea­voastră și al comunei noastre, tratându-vă cu respect, trans­parență, cinste, co­rec­­titudine şi promptitudine, într-un cuvânt, cu profesionalism.
Trebuie să fiți convinși că ușa primarului va fi întotdeauna deschisă pentru toți cetățenii și vă aștept oricând să veniți cu idei și propuneri de îmbună­tățire care să ducă la prosperitatea comunității noastre.
Lan­sez pe această cale și opo­zanților mei politici invitația de a lăsa la o parte toate ani­mozitățile existente și de a participa cu soluții constructive la problemele co­munității, cu idei sau proiecte noi menite să aducă plus valoare.
Vă mulțumesc încă o dată și mă rog ca Dumnezeu să binecuvânteze comuna Fărcașa și pe locuitorii ei.
Ioan Stegeran, primar al comunei Fărcașa
 

Dragi locuitori ai orașului Târgu Lăpuş, cu cele 13 sate aparținătoare,


Am primit cu bucurie şi, toto­dată, cu multă responsabilitate vestea realegerii mele în funcţia de primar al orașului Târgu Lăpuș.
Țin să apreciez maturitatea elec­to­ratului din Târgu Lăpuș, electorat care a dat dovadă de conș­tiință și discernământ. Nu pot decât să îmi exprim respectul față de alegătorii care au apreciat schimbările în bine care s-au produs în comunitatea lor în ultimii ani și nu s-au lăsat impresionați de răutățile și atacurile electorale venite din partea unora dintre contracan­didații mei.
Scorul electoral onorant mă obligă să ridic și mai sus ștacheta responsabilității echipei mele și a celor care activează în adminis­trația orașului Târgu Lăpuș în interesul comunității noastre.
Mulţumesc tuturor pentru încre­derea pe care mi-ați acordat-o și pot spune deschis că vom acționa cu multă sârguință pentru dezvoltarea economică a comunității noastre şi pentru bunăstarea locuitorilor orașului Târgu Lăpuș și a celor 13 sate aparținătoare.
Celor care nu m-au votat, nu pot decât să le spun că voi încerca, alături de echipa mea, să îi conving prin profesionalism și devotament despre proiectele în derulare pri­vind dezvoltarea orașului Târgu Lăpuș.
Cu deosebit respect și admirație,
Al dumneavoastră primar,
Mitru Leșe
 

Dragii mei, vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în campanie. Viaţa merge înainte şi vă doresc tuturor tot binele din lume.
Competiţiile politice nasc de fiecare dată şi dispute personale. Dacă am greşit unora, îmi cer scuze.
Câştigătorilor le urez succes şi le doresc să împlinească tot ce au promis.
Dorin Vasile Pașca, candidatul Coaliției pentru Maramureș la Primăria Baia Sprie
 

Mulțumesc tuturor celor care au apreciat efortul și munca depuse de mine în toți acești ani. Majoritatea a decis altceva!
Cu aleasă prețuire!
Anton Ardelean, candidatul Coaliției pentru Maramureș la Primăria Tăuții Măgherăuș
 

Dragi leordeni,

Primul meu gând este să mul­țumesc celor care au avut încredere în proiectul pe care l-am propus, de a transforma Leordina într-un colț de rai. Votul dumnea­voastră mă onorează și mă obligă să îl răsplătesc prin seriozitate și competență.
Vă mulțumesc totodată și vouă, leordeni răspândiți prin lumea întreagă, pentru implicarea dum­neavoastră. Ați demonstrat încă o dată că sunteți oameni de nă­dejde. Mă bazez pe voi în conti­nuare, pe expertiza și puterea dum­neavoastră de muncă.
Cu Credință și Rațiune, pornim la un drum nou, împreună, cu toții.
Vă aștept, așadar, cu drag și cu sufletul deschis pe toți, cu idei şi propuneri.
De mâine, culorile politice și
discursurile se vor așeza cuminți în­tr-un sertar, iar noi ne vom apuca de treabă. De mâine, ideile și pro­iectele de dezvoltare trec la putere. Și avem multe proiecte de realizat.
Vă asigur că de mâine veți avea un partener în mine, un primar al tuturor leordenilor, un primar pentru toți leordenii.
Cu aleasă considerațiune,
Nistor Ioan, primarul ales al comunei Leordina

Dragii mei seineni,

Știu că așteptați cu nerăbdare rezul­tatul alegerilor locale. Sunt mândră, recunoscătoare și bucu­roasă să vă anunţ că rămân devotată vouă și orașului nostru atât de drag ca PRIMARUL VOSTRU!
Votul acordat mă onorează, îmi dă de înțeles că iubiți tot atât de mult orașul nostru ca și mine, că aveți încredere în dăruirea mea pentru ca Seiniul nostru, alături de Viile Apei și Săbișa să devină un oraș modern, curat, dezvoltat, primitor și cald precum locuitorii săi.
Vă mulțumesc din tot sufletul pentru încrederea acordată, pentru că ați fost și vreți să rămânem împreună pe drumul cel bun al devenirii noastre. Vă iubesc, vă îmbrățișez așa cum se poate, cu sufletul, pe fiecare. Mulțumesc pentru susținere familiei mele, echipei extraordinare care mă însoțește, tuturor seinenilor care cred în mine. Mergem împreună mai departe! Mulțumesc!
Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.