• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Mai , 2013

Mesaje de iubire de la COSMOTE România în sprijinul copiilor defavorizaţi

COSMOTE România continuă să sprijine organizaţiile non-guvernamentale şi de binefacere care oferă ajutor şi asistenţă copiilor defavorizaţi sau bolnavi, în cadrul celei de-a cincea ediţii a campaniei „Mesaje de iubire”. Astfel, în luna mai, compania a oferit un total de 39.671 euro, reprezentând o parte din veniturile provenite din SMS-urile trimise în ziua de Anul Nou. Beneficiarii sunt 8 organizaţii care, prin programele dezvoltate, vin în ajutorul copiilor cu diverse dizabilităţi, copii cu boli în fază terminală, copii proveniţi din zone sărace, copii din familii destrămate sau copii abuzaţi.

 

În cadrul celei de-a cincea ediţii „Mesaje de iubire”, organizaţiile câştigătoare sunt: Asociaţia Autism Baia Mare, Asociaţia MAME, Asociaţia Help Mălin, Asociaţia Telefonul Copilului, Fundaţia Baylor Marea Neagră, Fundaţia pentru Dezvoltarea Popoarelor Cluj, Fundaţia Principesa Margareta a României şi Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany Iaşi.                       

Anul trecut, aproximativ 29.000 de copii defavorizaţi au beneficiat de ajutorul oferit de COSMOTE România, prin intermediul proiectelor dezvoltate în 2012 de ONG-urile care au primit câte 5.000 euro fiecare în cadrul celei de-a patra ediţii a programului „Mesaje de iubire”. De la lansarea programului în 2008, COSMOTE România a oferit, de-a lungul primelor 4 ediţii, un total de 185.000 euro către 17 organizaţii non-guvernamentale implicate în îngrijirea copiilor.

 

În calitate de parte responsabilă şi activă a societăţii, COSMOTE România îşi implică angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri în diferite iniţiative şi programe care răspund cerinţelor mediului social din România. Printre programele de responsabilitate socială dezvoltate de COSMOTE România se numără: „Mesaje de iubire - campanie de SMS-uri de Anul Nou”, parteneriatul cu Asociaţia Telefonul Copilului, programul de colectare a deşeurilor electronice de telefonie mobilă „I love recycling”, programul de plantare „Adoptă o pădure”, programul intern de protecţie a mediului înconjurător „Green Office” şi multe altele.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.