• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 August , 2016

Mesaj de condoleanţe al Preasfinţitului Părinte Iustin Sigheteanul

Vestea că Octavian Butuza a încetat din viaţă a căzut peste Baia Mare ca un trăs­net. Era omul tuturor, aşa cum îi plăcea să se adreseze telespectatorilor care îl urmăreau şi care îl iubeau foarte mult.

În ultimii ani a urmat cursurile Departa­mentului de Teologie Ortodoxă din ca­drul Centrului Universitar Nord, pe care le-a absolvit cu o lucrare de licenţă unică în peisajul românesc, intitulată „Efectele dezas­truoase ale televiziunii asupra caracterului moral al copiilor”, după care a făcut şi masteratul tot în teologie.

Cu binecuvântarea noastră a devenit profe­sor de religie la mai multe şcoli şi licee din Municipiul Baia Mare, desfă­şu­rând o acti­vitate de excepţie printre profesorii de re­ligie.

Am avut nenumărate şi sincere emisiuni la diferite posturi de televiziune unde a lucrat, pe care le-a publicat într-un volum, cu acordul nostru.

L-am preţuit şi l-am avut în mare cinste cu toate ocaziile în care am participat la evenimentele organizate de instituţiile din oraş şi judeţ. Era un maestru de ce­remonii de înaltă ţinută artistică, arătând mult respect faţă de auditoriu.

Regretăm profund că deşi a fost mult iubit de public şi de prieteni, desigur cu unele greutăţi în familie şi în cariera profesională, a preferat să se despartă de toţi cei dragi într-un mod pe care Dumnezeu nu îl aprobă, deoarece viaţa este darul lui Dumnezeu, iar omul are o mare responsabilitate faţă de un atât de mare dar.

Cu părere de rău pentru această despăr­ţire neaşteptată, Îl rugăm pe Dumnezeu să-i fie milostiv şi spunem creştineşte:

 

Dumnezeu să-l ierte!

 

 

Baia Mare,  29 iulie 2016

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.