• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 13 Aprilie , 2017

MediSpa Tratamente cosmetică curativă

Cu toţii ne dorim curăţarea profundă a tenului, fără să simţim durere, fără iritaţii, realizată  într-un timp scurt şi
cu efecte vizibile imediat.
 

Tratamentul  Jet Peel – peeling-ul hidromecanic - este cea mai nouă şi mai performantă inovaţie din domeniul tratamentelor faciale. Principiul care stă la baza acestuia este de a îndepărta celulele moarte, de a curăţa şi deschide porii şi de a îmbunătăţii circulaţia sangvină şi limfatică cu ajutorul unui jet de apă (ser fiziologic).
De asemenea, se oxigenează şi se tonifică ţesuturile, se hrăneşte şi hidratează pielea, se îmbunătăţeşte abilitatea pielii de absorbţie a substanţelor conţinute de cremele profesionale, iar  tenul capătă un aspect luminos şi sănătos.

Tratamentul  Jet Peel  este cuprins în următoarele tratamente:
 

MediSpa CleanSkin
Acesta este un tratament de curăţare şi se realizează înainte de orice proce­dură intensivă asupra pielii, cu produse adaptate tipului de ten, şi se recomandă o dată pe lună, simplu, sau încadrat în tratamente mai complexe care cuprind şi hidratarea şi hrănirea pielii.
Tratamentul are un protocol unic şi anume peelingul hidromecanic care, asociat cu aburii emişi de vapozon, ajută la îndepărtarea keratinei, punc­telor ne­­gre şi a impurităţilor, fără să mai fie nevoie de acţiunea manuală, meca­nică (extragerea clasica a punctelor negre).
Imediat după această fază se aplică masca peel-off care poate fi adaptată în funcţie de necesităţile tipului de ten. Ulterior se efectuează ionizarea cu fiole puternic hidratante.


MediSpa  C-vital
Este un tratament antioxidant intensiv, care redă fermitatea tenului şi care întârzie apariţia ridurilor. Neutrali­zează radicalii liberi şi activează sinteza colagenului. Acest tratament permite penetrarea în profunzime a agenţilor antioxi­danţi şi a vitaminelor, ajutând la revitalizarea celulară rezultatul fiind o piele mai fermă şi mai sănătoasă. Include peeling-ul hidromecanic şi curăţarea co­medoanelor. Este potrivit pentru bărbaţi şi femei care prezintă semne de îmbă­trâ­nire şi ten fără vigoare şi fermitate. Are rezultate bune şi în tratamentul acneei şi tenului asfixic. Pentru consolidarea rezultatului urmaţi acasă protocolul de noapte recomandat de specialist.
 

MediSpa Cosmetic
Este o procedură complexă care inclu­de procedurile de la tratamentul MediSpa CleanSkin la care se adaugă tratamente specifice cu substanţe active:  vitamina C pura, acid hialuronic, placentex etc.
Tratamentul are un protocol unic: drenajul limfatic - ajută la detoxifierea pielii; peeling-ul hidromecanic - îndepărtează keratina, punctele negre sebum în exces şi impurităţile (urme de machiaj) fără să mai fie nevoie de acţiunea manuală mecanică (extra­gerea clasică a punctelor negre); aplicare de fiole vitaminizante şi masaj uşor pentru relaxarea şi hrănirea pielii cu produse adaptate tipului de ten; aplicarea unei măşti peel-off care are capacitatea de a introduce în profunzime toate principiile active care au fost deja aplicate şi, totodată, are şi efect puternic decongestionant.
Etapele tratamentului sunt personalizate în funcţie de tipul de ten şi problemele acestuia. Rezultatul este  spectaculos, lă­sând un ten odihnit, proaspăt, curat, lu­minos şi tânăr.
 

Alte tratamente cosmetice disponibile:
 

MediSpa Clasic
Tratament recomandat o dată pe lună persoanelor care doresc o curăţare cla­sică a tenului, care constă în dema­chiere, exfolierea epidermului, abur cu ozon, curăţarea mecanică manuală a punctelor negre, hidratare cu fiole specific tipului de ten şi masca peel-off. În general este un tratament indicat persoanelor tinere care nu au nevoie de proceduri speciale.
 

Tratament Green Tea
Tratamentul are la bază mai multe principii active care sunt încorporate prin masaje uşoare şi ionizări, cu un puternic efect de întinerire celulară. Peeling-ul hidromecanic aduce pielea la capacitate maximă de absorbţie a principiilor ac­tive care stau la baza acestei proceduri.
Are acţiune de curăţire, de tonifiere şi întârziere a îmbătrânirii pielii, datorită ingredientelor  bogate în proteine, poli­fenoli, vitamine A, B, C şi oligo­ele­mente, conţinute în seminţe de soia, aloe, alge, lavandă şi ceai verde. Ex­trac­tul de ovăz are efect decongestionant.
Toate aceste ingrediente se găsesc în masca peel-off care se aplică la final. Este indicat  în special pentru pregă­tirea tenului înainte şi după vară.
 

Tratament RGnerin (atenuarea  ridurilor)
Este un tratament complex, multi­sec­venţial, al cărui efect este curăţirea, reîm­prospătarea, hidratarea epidermei şi atenuarea ridurilor, rezultatele fiind spectaculoase.
Faza 1 - exfoliant chimic cu conţinut de acid glycolic, acid lactic şi acid salicylic - pentru îndepărtarea Keratinei;
Faza 2 - restaurează epiderma şi o reîmprospătează. Sunt aplicaţi principii activi: structurine (stimulează structura proteica şi lipidică a pielii; coenzime (agent activ bogat în glico-proteine care îmbunătăţesc stratul cornos şi previne pierderea apei); aminoacizi (regeneratori celulari ce reduc ridurile);
Faza  3 - O cremă hrănitoare şi reparatorie cu efect de activator celular. Conţine argireline (decontractant ce previne apariţia ridurilor); recoverine (ingredient inovator ce reglează balansul între compuşi activi şi îmbu­nătăţeşte formarea keratinei);
Faza  4 - Masca ce stimulează pro­duc­ţia de noi celule, tonifiantă şi anti-iritantă.
Este recomandat un tratament pe săp­tămână timp de 4 săptămâni. Pentru un rezultat bun este necesar să urmaţi acasă protocolul recomandat de specialist.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.