• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 21 August , 2017

MediSpa - specialistul în sănătate şi frumuseţe. EPILAREA LASER

Introdusă la mijlocul anilor 1990, înlăturarea părului prin metoda laser a devenit o metodă eficientă de tratament pentru reducerea părului nedorit, îmbunătăţind semnificativ calitatea vieţii şi stima de sine. Laserii folosiţi curent pentru reduce­rea firelor de păr sunt laserii Alexan­drite, Nd:YAG, cu rubin şi diodă.
Când este recomandată epilarea laser?
Această metodă de reducere a firelor de păr este indicată mai ales în cazul hipertricozei, a hirsutismului (când trebuie investigată şi latura hormo­nală), pseudofoliculita, sinusul piloni­dal, trichostasis spinulosa, foliculita decalvantă. Candidaţii ideali sunt pacienţii cu pielea deschisă la culoare şi firul negru. Fascicolul laser acţio­nea­ză pe melanina (culoarea neagră-brun) din firul de păr, mergând până la rădăcina acestuia şi distrugând-o. Astfel, fascicolul laser acţionează eficient asupra firelor aflate în faza de creştere (stadiu anagen), fază care variază ca şi durată de la o zonă la alta, lucru care determină frecvenţa şe­dinţe­lor de epilare.

Înainte de tratament

Deoarece fascicolul laser are drept ţintă pigmentul firului de păr, este important să nu vă expuneţi la soare / solar / să nu fiţi bronzat înaintea procedurii, deoarece fascicolul luminos va acţiona şi asupra pigmentului din piele, astfel putând determina o arsură cutanată. De asemenea, firele de păr nu trebuie epilate prin smulgere cu o lună înainte de procedură, ci doar rase sau tăiate. De asemenea, reprezintă contraindicaţie tratamentul anterior cu medicamente fotosensibilizante (reti­no­izi sistemic, cu 6 luni anterior procedurii sau antibiotice din clasa tetraciclinelor).

După tratament

Se poate aplica gheaţă, dacă se observă înroşirea sau edematierea zonei. De asemenea, se pot aplica cre­me cortizonice. Se va evita aplicarea cremelor parfumate imediat după procedură şi expunerea la soare timp de o lună. Între şedinţe, părul se poate rade sau tunde.
După 4-6 şedinţe observăm cu 80% mai puţin păr, iar firele restante vor creşte mai greu, vor fi mai subţiri şi mai deschise la culoare. În urma unui tratament complet va fi o reducere stabilă, pe o perioadă mai mare decât a ciclului complet al părului (peste 6 ani). Cu toate acestea, sunt necesare şedinţe de întreţinere a efectului (1 dată pe an).
Doar în cadrul Clinicii Medispa Baia Mare puteţi găsi laserul Alexandrite (standardul de aur în epilarea de lungă durată), cât şi laserul Nd:YAG (folosit pentru pacienţii cu piele mai închisă la culoare).
 

SERVICIILE oferite de MediSpa Baia Mare:
 

- Consultaţii de chirurgie plastică şi estetică
- Consultaţii şi tratamente dermatologice
- Depistarea şi tratamentul cancerelor cutanate
- Diagnosticul şi tratamentul bolilor şi afecţiunilor pielii, părului şi unghii­lor, examinare corporală totală
- Evaluarea, înregistrarea şi monito­rizarea leziunilor pigmentare folosind dermatoscopia şi teh­no­logia digitală computerizată de ultimă oră
- Tratamentul acneei
- Tratamentul trans­­piraţie în exces
- Diagnosticul şi tratamentul infecţiilor cutanate
- Diagnosticul şi tratamentul erup­ţiilor, eczemelor, psoriazisului şi seboreei
- Diagnosticul şi tratamentul alergiilor
- Diagnosticul şi tratamentul le­ziu­nilor genitale
- Consultanţă pentru probleme estetice
- Tratamente laser folosind apa­rate de ultimă generaţie
- Peelinguri chimice.

Injecţii pentru corecţia ridurilor şi liniilor: n Toxină botulinică n Acid hialuronic n Biorevitalizare cu aminoacizi esenţiali n Mezoterapie.

TRATAMENTE LASER:

- Rejuvenare cutanată (laser Nd:Yag)
- Epilare definitivă pentru toate fototipurile (laser Alexandrite, laser Nd: Yag, IPL)
- Închiderea dilataţiilor vasculare de pe faţă sau membrele inferioare (laser Nd: Yag)
- Tratamentul hiperpigmentărilor (laser Alexandrite)
- Tratamentul cicatricilor, vergeturilor
- Excizii laser.

 

MediSpa Baia Mare, strada George Coşbuc nr. 25 A,
TELEFON: 0786-596699, site: www.medispa.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.