• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 9 Iunie , 2017

MediSpa - specialistul în sănătate şi frumuseţe

În zilele noastre tot mai multe persoane sunt interesate să-şi corecteze ridurile feţei, să-şi modeleze conturul feţei sau să-şi mărească volumul buzelor. Restylane, oferă pacienţilor o soluţie completă pentru modelare şi augmentare a contururilor faciale.
Restylane este un gel, biodegradabil de NASHA (Non-Animal Stabilized Hya­lu­ronic Acid), care este injectat în derm în cantităţi mici, cu un ac foarte fin. Rezultatul este instantaneu, producând un efect de lungă durată, natural, sigur şi blând pentru piele.
Din momentul introducerii în practică, în 1996, Restylane a fost supus unor nume­roase studii clinice şi histologice care demonstrează tolerabilitatea, siguranţa, eficienţa şi uşurinţa în utilizare. Astăzi, peste 1.500.000 tratamente au fost utilizate cu succes în întreaga lume.
 

Ce este Restylane?
 

Restylane este un gel care injectat în piele aduce un plus de volum mărind buzele şi atenuează ridurile şi şanţurile pielii. Resty­lane conţine acid hialuronic, subs­tan­ţă care este prezentă în organismul uman. Alte substanţe injectabile (der­mal fillers) sunt derivate din subs­tanţe animale. Acidul hyaluronic din Resty­lane este non-animal.
 

Cum se face tratamentul?
 

În timpul tratamentului gelul este injectat în cantităţi minime în piele, cu un ac foarte fin. Gelul produce distensie sub riduri, epidermul din şanţuri este ridicat şi pielea devine netedă. Când este folosit pentru mărirea buzelor sau pentru modelarea conturului facial, Resty­lane aduce volum şi formă zonei tratate.
 

Trebuie să fac un test pe piele?
Nu.
 

Există efecte adverse ale tratamentului?
Rata reacţiilor la Restylane este extrem de mică. Cu toate acestea, după tratament pot să apară reacţii comune în legătură cu injecţia, cum ar fi edem, roşeaţă, durere, prurit, decolorare sau indurare în locul injecţiei. Acestea se rezolvă de obicei spontan în câteva zile după injectarea în piele şi după aproximativ o săptămână după injectare în buze. Alte tipuri de reacţii sunt foarte rare, dar aproximativ 1 din 2000 de pa­cienţi pot avea reacţii locale de hiper­sen­sibilitate constând în roşeaţă, edem la locul de injectare, uneori afectând şi ţesuturile înconjurătoare. Roşeaţa, induraţia şi rar acnee au fost raportate. Aceste reacţii au început la câteva zile după injectare sau cu o întârziere de două-patru săptămâni şi în general au fost descrise ca fiind uşoare spre mode­rate şi autolimitate în aproximativ două săptămâni. Acest text nu conţine toate informaţiile despre acest produs, de aceea, dacă doriţi mai multe informaţii, consultaţi medicul.
 

De ce buzele devin uneori foarte umflate imediat după tratamentul cu Restylane?
Cauza nu este cunoscută, dar nu există un motiv să credem că este o reacţie imu­nologică. În mod normal edemul dispare într-o săptămână după injecţia în buze.
 

Restylane poate fi folosit dacă am urmat un peeling chimic sau LASER?
Dacă aţi urmat recent un tratament fa­cial este bine să aşteptaţi până zona tra­tată este vindecată complet şi pielea redevine normală (de obicei sunt suficiente şase săptămâni).
 

Pacienţii cu diferite alergii pot fi mai sensibili la Restylane?
Până acum, nu a fost stabilită nicio conexiune între alergii şi pacienţii care au raportat o reacţie la Restylane.
 

Cât timp durează efectul tratamentului cu Restylane?
Durata efectului tratamentului cu Resty­lane prezintă variaţii individuale şi depinde de numeroşi factori cum ar fi: structura pielii, modul de viaţă, gradul de perfecţiune urmărit, tehnica de injec-tare. Experienţa indică că retuşurile şi tratamentele ulterioare prelungesc durata efectului. Majoritatea pacientelor do­resc un nou tratament la aproximativ un an după corecţia ridurilor, şi după apro­ximativ şase luni după mărirea buzelor.
 

Restylane devine mai dur la frig? Ce se întâmplă la soare?
Zona tratată nu trebuie expusă la căldură intensă (solar sau băi de soare) sau frig extrem în prima săptămână după procedură, evitând riscul apariţiei inflamaţiei. Cu toate acestea odată integrat în organism, Restylane se va adapta la temperatura normală a corpului.
 

Cum va arăta pielea mea fără tratamente ulterioare?
Corecţia va dispărea gradual până când pielea va arăta ca înainte de tratament. Tratamentele ulterioare vă ajută să vă menţineţi corecţia.
 

Contact
MediSpa Baia Mare, strada George Coşbuc nr. 25 A,
TELEFON: 0786-596699, site: www.medispa.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.