• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 28 Aprilie , 2016

MĂSURI: Somaţi să nu mai depoziteze gunoaie şi lemne pe domeniul public

locuitorilor de pe strada Unirii. Aceasta a postat câteva fotografii în care atrăgea atenţia că unii localnici fac adevărate depozite de deşeuri şi material lemnos lângă containere. Serviciul Public de Gospodărire Urbana s-a autosesizat în acest caz şi a luat măsuri ca zona să fie curăţată.

 

În urma notificării făcute de Urbana,  angajaţii societăţii de salubrizare

s-au deplasat pe strada Unirii pentru a curăţa zona. Despre această situaţie au fost sesizate şi Poliţia Ecologică şi Poliţia Locală.

 

„Într-adevăr, s-a luat legătura cu firma de salubrizare care a salubrizat această zonă şi a salubrizat pe lângă toate containerele din oraş. Aici este şi un depozit de material lemnos, o să mergem să dăm o somaţie să îşi facă curat sau să le ridice de pe domeniul public”, a spus Ovidiu Şuştic, şeful Poliţiei Ecologice din Sighetu Marmaţiei.

 

În urma verificărilor făcute, în cartierul Unirii s-au descoperit mai multe depozite de lemne. Cei care nu vor curăţa zona în urma somaţiilor primite riscă amenzi usturătoare. „Cei care nu vor face curat nici după aceste somaţii vor fi amendaţi conform hotărârii Consiliului Local. Să facem o diferenţă între gunoaie şi lemne. Acestea sunt lemne, gunoaiele de lângă containere au fost ridicate. Firma de salubrizare o dată pe lună face curat şi salubrizează zona de lângă containere, iar aceste containere se ridică zilnic”, a mai precizat şeful Poliţiei Ecologice, Ovidiu Şuştic.

În cartierul Unirii a devenit deja o obişnuinţă pentru localnici să depoziteze mobilă, deşeuri sau lemne lângă containere. Astăzi s-a curăţat toată zona şi toţi cei care aveau depozite de lemne sau deşeuri lângă containere au fost somaţi să le cureţe în cel mai scurt timp.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.