• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 29 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Martie , 2024

Masă sănătoasă pentru elevii Școlii Profesionale Fărcașa

Peste 600 de elevi ai Școlii Profesionale Fărcașa vor primi o masă sănătoasă la școală, în cadrul Programului Național „Masă sănătoasă”.

 

„Prin acest program, venim atât în sprijinul părinților, cât și a copiilor care studiază în cadrul Școlii Profesionale din Fărcașa, prin crearea unor facilități care să susțină și să promoveze educația. Încă din anul 2012, de când am început implementarea proiectului «O comună, o școală», care prevede funcționarea unei singure școli la nivelul comunei, astfel încât toți copiii din comuna Fărcașa să beneficieze de aceleași condiții, am făcut demersurile necesare pentru a crește nivelul de învățământ din comuna Fărcașa, astfel încât copiii din comunitatea noastră să beneficieze de o educație de calitate, iar la finalul anilor de studiu tinerii să fie cât mai bine pregătiți pentru universitate și pentru viață. Mulțumesc doamnei Vele Viorelia, director al Școlii Profesionale Fărcașa, pentru eforturile depuse în coordonarea cu profesionalism a activității din cadrul școlii noastre, dar și cadrelor didactice, pentru că își dedică viața educației și au ales să fie în școală, alături de copii și îi pregătesc cu multă răbdare și implicare.

 

Mulțumesc președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, și inspectorului general adjunct al ISJ Maramureș, Muntean Ioan, pentru susținerea acestui proiect.

 

De asemenea, mulțumesc echipei din cadrul Primăriei Fărcașa pentru implicarea în acest proiect important.

 

Copiii noștri merită tot ce e mai bun. Continuăm împreună dezvoltarea comunei Fărcașa. Dumnezeu să binecuvânteze comunitatea noastră!ˮ, a spus Ioan Stegeran, primarul comunei Fărcașa.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.