• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 23 Martie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Decembrie , 2016

Marius Sorin Bota: „PSD va pune în aplicare, din prima lună, măsurile care vor aduce creşterea economică în buzunarele maramureşenilor”

Guvernul PSD este cel care a scos ţara din criza pe care a lăsat-o guvernarea Boc, iar acei oamenii care au luat deciziile împotriva românilor se regăsesc acum ca şi candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe listele PNL. Şi în Maramureş avem un astfel de exemplu, un fost ministru din cel mai blamat Guvern ar României care candidează, la aceste alegeri, pe lista PNL, a declarat senatorul PSD de Maramureş, Marius Sorin Bota, candidat PSD pentru o poziţie în Camera Deputaţilor la alegerile din 11 decembrie.

 

Mesajul viitorului deputat PSD de Maramureş este acela că, în Guvernarea social-democrată, principalele preocupări vor fi de a aduce cât mai mulţi români, cât mai mulţi maramureşeni în clasa de mijloc, de a creşte salarii şi pensii, de a oferi facilităţi tinerilor, mediului de afaceri, întreprinzătorilor şi agricultorilor, de a investi în educaţie şi în sănătate.

„Am redeschis 26 de spitale închise. Am început modernizare spitalelor şi am crescut cu peste 60% salariile medicilor. Am reîntregit salariile bugetarilor tăiate şi pe parcursul a trei ani de guvernare am crescut salariile cu peste 60%. Am crescut pensiile tăiate. Desigur, mai sunt multe de făcut pentru ca maramureşenii să facă parte din clasa de mijloc şi propunem acum acest program de guvernare cu termene, cu cifre, cu prevederi bugetare. Vom pune în aplicare, din prima lună, aceste măsuri pentru a aduce creşterea economică în buzunarele fiecărui maramureşean”, a declarat Sorin Bota, candidatul PSD Maramureş pentru Camera Deputaţilor.

 

Actualul senator de Maramureş vine cu o solicitare către Guvernul României, aceea de a aloca la rectificarea bugetară banii necesari pentru a plăti în avans subvenţiile către fermieri. „Este o măsură bună pe care PSD a prevăzut-o în programul de guvernare. Guvernul Zero are 29 de miliarde necheltuiţi şi aceşti bani ar trebui să meargă către maramureşeni. Ar fi şi o reparaţie pentru dispreţul cu care tehnocraţii i-au tratat pe fermieri în 2015, întârziind cu 8 luni plata subvenţiilor. Iar dacă ne gândim la protestele din sănătate, vom spune că ministrul Voiculescu a pornit războiul cu pacienţii şi cu medicii din toată România, din tot Maramureşul.

 

Ministrul i-a ignorat total pe protestatarii din faţa ministerului, dovedind multă aroganţă, iar acum acelaşi ministru blochează transplanturile din spitalele româneşti, pentru că vrea ca aceste transplanturi să se facă în continuare în spitalele din străinătate. Problema este că mulţi pacienţi mor aşteptând ca ministerul să finalizeze proceduri birocratice. Mesajul nostru este: ‹‹Faceţi-vă anchetele, dar lăsaţi oamenii să beneficieze de transplanturi»”, a conchis senatorul PSD de Maramureş, Marius Sorin Bota, candidat pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 11 decembrie 2016.

 

 

„Mai sunt multe de făcut pentru ca maramureşenii să facă parte din clasa de mijloc şi propunem acum acest program de guvernare cu termene, cu cifre, cu prevederi bugetare. Vom pune în aplicare, din prima lună, aceste măsuri pentru a aduce creşterea economică în buzunarele fiecărui maramureşean”.

Marius Sorin Bota

 

 

Comandat de PSD Maramureş. Executat de New Media S.R.L. CUI MANDATAR FINANCIAR 11160007

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.