• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 24 Mai 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 19 Mai , 2017

Marinel Petreuș a semnat contractul de management al Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare

Școala Populară de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare a îmbrăcat haine noi. Astfel, în urma concursului desfășurat recent, Marinel Petreuș a fost desemnat noul manager al instituției de cultură.

 

În cursul zilei de joi, 18 mai 2017, acesta a semnat contractul de management în biroul președin­telui Consiliului Județean Mara­mu­­reș, Gabriel Zetea, care i-a urat mult succes în activitate și realizări profesionale remarcabile. Școala Populară de Artă fiind o instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea CJ, Marinel Petreuș a fost invitat să participe la prima ședință a Consiliului Județean Maramureș, pentru a prezenta aleșilor județeni proiectele pregătite pentru acest mandat.

Noul manager pornește cu dorința de a aduce instituția în prim-planul vieții culturale maramureșene. „Proiectele pe care le-am gândit aici sunt legate de abordarea unor noi domenii de interes artistic în funcție de cerințele publicului, o promovare mai puternică a instituției, precum și prezența noastră mult mai activă în plan cultural”, a declarat Marinel Petreuș, noul manager al Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.