• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Ianuarie , 2024

Maramureșul susține excelența

Tinerii care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele și competițiile internaționale din anul școlar 2022-2023 au fost premiați de către executivul Consiliului Județean Maramureș.

 

Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a adus laude considerabile elevilor pentru exemplul pe care îl dau în societate, părinților pentru susținerea incontestabilă, dar în special profesorilor, adevărați ghizi în educarea tinerilor.

 

„De când am demarat programul «Maramureșul susține excelența», în 2021, prin care premiem în fiecare an excelența în educație, numărul elevilor care fac performanță a crescut considerabil. Recunoașterea și premierea rezultatelor bune în educație îi motivează pe elevi să muncească mai mult, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure și să ne demonstreze că acest program are rezultatele pe care ni le dorim”, a transmis Ionel Bogdan în cadrul festivității de premiere.

 

Anul acesta, 100 de elevi olimpici și profesorii care i-au îndrumat către performanță au fost premiați de către Consiliul Județean Maramureș.

 

Felicitări și mult succes tuturor!

    

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.