• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 14 August 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 12 Mai , 2017

Maramures Airshow 2017 - un eveniment aviatic de excepţie

În 20 mai, maramureşenii sunt invitaţi să asiste la un spectacol aviatic unic, de înaltă ţinută: Maramureş Air Show 2017, organizat de Consiliul Judeţean Maramureş, Aeroportul Internaţional Maramureş, în parteneriat cu UAC Europe. Pe parcursul întregii zile, spectatorii se vor bucura de demonstraţii de măiestrie ale piloţilor de acrobaţie şi paraşutiştilor, demonstraţii culinare, parada modei, concursuri inedite şi un concert extraordinar Smiley, Lidia Buble şi Adi Sână & Band.

 

 

În 20 mai 2017, Aeroportul Internaţional Baia Mare, care şi-a schimbat recent numele în Aeroportul Internaţional Mara­mu­reş, va fi gazda unui eveniment deosebit, organizat în parteneriat cu UAC Europe: Maramureş AirShow 2017. Un spectacol la înăl­ţime, la propriu şi la figurat, care îşi aşteaptă spectatorii pe du­rata întregii zile, cu activităţi diverse şi inedite. Intrarea este gra­tuită, iar activităţile vor începe de la ora 13.00.
În cadrul manifestării „Maramureş Air Show 2017”, maramureşenii vor asista la spectaculoase demonstraţii de măiestrie ale piloţilor de acro­baţie şi paraşutiştilor. Spectacolul aviatic este asigurat de Aeroclubul României, de asemenea vor fi expuse avioane militare şi vor avea loc întreceri inedite între un avion şi un autoturism, un avion şi o motocicletă. Programul va fi completat cu o prezentare de modă organizată de Lorand Coza şi o demonstraţie culinară tradiţională. Participanţii îşi vor putea cumpăra gulaş tradiţional, iar banii din vânzarea lui vor fi donaţi în scop caritabil. Una dintre premierele ediţiei din acest an constă în amenajarea unei zone speciale pentru copii, cu spaţii de distracţie şi jocuri gonflabile, astfel că evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Mitingul aviatic va începe la orele prânzului şi va continua cu un concert de muzică pop: Smiley, Lidia Buble, Adi Sână&Band.  Acest lucru este posibil cu sprijinul UAC Europe, unic partener al evenimentului.

Dorin Buda, directorul Aeroportului, a declarat: „Cu ajutorul acestui eveniment vom putea prezenta atât companiilor aeriene cât şi tour ope­ratorilor din turism, facilităţile pe care noi le oferim, să vadă cu ochii lor că infrastructura şi lucrările de investiţii sunt finalizate. La câte discuţii au fost nu ne mai cred că lucrările s-au făcut, şi cred că acest eveniment este de bun augur.
În plus, Maramureş Air Show este un eveniment aviatic de înaltă calitate şi spectaculozitate care sperăm să-i bucure pe toţi maramureşenii ce vor de­cide să-şi petreacă ziua de sâm­bătă pe Aeroportul Interna­ţio­nal Baia Mare. Sperăm să fie prezenţi cât mai mulţi spectatori la acest miting de excepţie, de aceea, pentru fami­liile cu copii, am gândit şi o zonă cu jocuri de agrement pentru cei mici, cu sprijinul celor de la UACE. Am pregătit mai multe surprize ce sperăm să placă spectatorilor”.

 

„Cu ajutorul acestui eveniment vom putea prezenta atât companiilor aeriene cât şi tour operatorilor din turism, facili­tăţile pe care noi le oferim, să vadă cu ochii lor că infrastructura şi lucrările de investiţii sunt finalizate. La câte discuţii au fost nu ne mai cred că lucrările s-au făcut, şi cred că acest eveniment este de bun augur”.

Dorin Buda

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.