• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Martie , 2014

„Mămică, te iubesc!”…

„O dragoste de mamă este pentru veşnicie puternică şi nu se stinge niciodată. Şi când copiii săi au nevoie de ea, dragostea mamei străluceşte. Dumnezeu binecuvântează aceste mame speciale. Dumnezeu le binecuvântează pe toate. Pentru toate lacrimile şi toate durerile... Şi pentru tot ce au realizat special în viaţă...”.

 

Acestea au fost doar câteva dintre mesajele deosebite transmise de copiii Centrului de Zi 22 Decembrie al HHC România. Prin cuvinte simple, dar profunde, au dăruit emoţii, lacrimi şi, mai ales, DRAGOSTE, celor mai dragi fiinţe din viaţa lor, MAMA. La rândul lor, mămicile   care-şi cresc singure copiii s-au încărcat cu bucuria sincerităţii lacrimilor curse din ochii micuţilor. O încărcătură specială pe care au simţit-o toţi cei prezenţi la serbarea organizată de 8 Martie.

Demn de remarcat este aportul deosebit pe care îl au, prin tot ceea ce fac, educatoarele Sorina Moldovan şi Terezia Silaghi, în munca cu copiii Centrului de Zi. Îi învaţă să se joace, să se bucure, să se exprime, dar, mai ales, îi învaţă să crească frumos, să primească şi să dăruiască, să simtă dragostea în sufletele lor pure şi sensibile de copii.

De altfel, toate proiectele iniţiate la nivel naţional de HHC România, al cărui director este băimăreanul Ştefan Dărăbuş, sunt inimi deschise spre o viaţă mai bună pentru mii de copii şi familii a căror soartă nu a fost prea bună. Hope and Homes for Children România – O casă şi o familie pentru fiecare copil.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.